Gündemİlçe Haberleri

Doğasıyla İnsanıyla Kültürüyle Balıkesir

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, resmi hesabından Balıkesir'in zenginliğini ve çeşitliliğini vurgulayan etkileyici bir paylaşımda bulundu.

Doğasıyla İnsanıyla Kültürüyle Balıkesir

Dogasiyla Insaniyla Kulturuyle Balikesir 1

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü paylaşımda, şehri özel kılan unsurların sadece kültürel miras ve turistik yerlerle sınırlı olmadığı, aynı zamanda günlük yaşamın içindeki insanların, doğanın ve kültürün ta kendisi olduğu ifade etti.

Dogasiyla Insaniyla Kulturuyle Balikesir 2

Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün Paylaşımı

“Sizce Balıkesir’i Balıkesir yapan sadece Kültürel Mirasları ve Turizm Alanları mıdır? Bizce sadece bunlar değildir. Balıkesir neşeyle gülen çocuktur. Balıkesir eski toprak büyüklerimizdir. Balıkesir dokumacı teyzemizdir. Balıkesir çiftçi amcamızdır. Balıkesir alın teridir, emektir. Balıkesir şöyle ağaca yaslanıp bir soluk almaktır. Balıkesir yağmur sonrası açan çiçektir. Balıkesir köşe başında bekleyen kedidir. Balıkesir kar beyazı kuzudur. Balıkesir karış karış ilmek ilmektir. Balıkesir insanıyla, hayvanıyla, çiçeğiyle, ağacıyla değerlidir ve özeldir. Balıkesir’i Balıkesir yapan saydığım ve daha sayamadığım bütün her şeyidir.”

Dogasiyla Insaniyla Kulturuyle Balikesir 3

Haber: Elif Şahin

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2023’te 400 milyondan fazla bandrol satıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu