Spor

Bandırmaspor’un Hedefi Süper Lig!

Bandırmaspor, Süper Lig Yolunda Kararlı: Yeni Transfer ve Hedefler Ortaya Kondu

Bandırmaspor’un Hedefi Süper Lig!

Balıkesir’in gururu Bandırmaspor, TFF 1. Lig’de 2023-2024 sezonunun ilk yarısını 6. sırada tamamlayarak yükselişini sürdürüyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu liderliğindeki ekip, Süper Lig’e yükselme hedefini belirledi.

Kulüp Başkanı Onur Göçmez, Hüseyin Eroğlu’nun tecrübesi ve Bandırma camiasına duyduğu sevgiyle etkilendiklerini belirterek, yeni dönemde Süper Lig’e çıkma hedefiyle Hüseyin Eroğlu ile 1.5 yıllık anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Yeni sportif direktörleri Erkan Taşkıran ile birlikte Bandırmaspor, ikinci yarı hazırlıklarına Belek turizm bölgesinde devam ediyor. Göçmez, Taşkıran’ın şampiyon futbolcu geçmişiyle önemli bir tecrübeye sahip olduğunu vurgulayarak, Süper Lig’e yükselme hedefinde bu birikimin büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Bandırmaspor'Un Hedefi Süper Lig!

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise Bandırmaspor’dan gelen teklifin heyecan verici olduğunu belirterek, bu camiaya hizmet etmek için hemen kabul ettiğini söyledi. Başkan, taraftar ve futbolcu grubunun inancının kendisini motive ettiğini ifade eden Eroğlu, yıllardır Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Bandırmaspor’un bu hedefine ulaşmak için burada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Yeni dönemde takıma katılan Hollandalı orta saha oyuncusu Navarone Foor ile de 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Foor’un, Hollanda B Milli Takımı’nda başarılı performans sergilediği ve daha önce NEC Nijmegen, Vitesse ve Riga gibi kulüplerde forma giydiği belirtildi.

Bandırmaspor, ikinci yarıda hedeflerine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor ve taraftarlarını Süper Lig yolunda desteklemeye çağırıyor.

Bandırmaspor'Un Hedefi Süper Lig!

 

 

Burak Meriç

Genç Hakem Balıkesir’den Süper Lig’e Yükseldi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu