ÇocukçaGündemSporTürkiye Gündemi

DOYASIYA EĞLENCE

DOYASIYA EĞLENCE

 

Avlu Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Çocuk Köyü, yenilenen yüzüyle Cumartesi günü açıldı.

 

23 1

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın sömestr tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak tatil boyunca ücretsiz olan çocuk köyünde çocuklar doyasıya eğlendiler. ‘Dünya Kadar Eğlence’ sloganıyla kapılarını açan, 17 metre yüksekliğinde şişme balon kapalı oyun alanına sahip olma özelliği ile Türkiye’nin ilk ve tek 5 bin metrekarelik çocuk köyünde sömestr tatiline giren öğrenciler tam anlamıyla doyasıya eğlendiler. İçeriye girebilmek için aileleri ile birlikte kuyrukta bekleyen çocuklar  yenilenen eğlence grupları karşısında sevinç içinde tüm eğlence parkurlarında heyacanla eğlendiler.

 

46546

15 yaşına kadar olan tüm çocukların hizmetinde olan çocuk köyünde macera parkurları, top havuzları, kaydırak çeşitleri, meslek evleri, trambolin, elektrikli jetonlu oyun alanları gibi birbirinden farklı oyun ve aktivite yer alıyor. Kurulan yeni eğlence grupları ve yenilenen yüzü ile    çocukların yaşadığı sevinç ve heyacanla ailelerin de keyifli zamanlar geçirdiği Çocuk Köyü’nde şu oyun grupları var;

 

234

Macera Parkuru (0 – 3 Yaş), Oyun Alan (3 Yaş Altı), Macera Parkuru ( 5 Yaş), 6 metre yüksekliğinde Macera Parkı (5 – 12 Yaş), Meslek Evleri, Atlı Karınca (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Palmiye (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Hamster (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Balık (Elektrikli Jetonlu Oyun Alan), Piyano, Zipline, 9 metrelik Düz Kaydırak, 9 metrelik Tüp Kaydırak, 10 metrelik Spiral kaydırak.

Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu