Yaşamİlçe Haberleri

Dünden Bugüne Filistin ve Kudüs

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, "Dünden Bugüne Filistin ve Kudüs" temalı programını başarıyla gerçekleştirdi.

Dünden Bugüne Filistin ve Kudüs

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Dünden Bugüne Filistin ve Kudüs” temalı programını başarıyla gerçekleştirdi. Programa, konuşmacı olarak Taha KILINÇ katıldı.

Etkinlik, Filistin ve Kudüs konularında geçmişten günümüze olan gelişmeleri anlama, bilinçlenme ve gençlerin bu önemli coğrafyadaki olaylara dair daha fazla bilgi edinmelerine olanak tanıma amacı güttü.

Dünden Bugüne Filistin Ve Kudüs

‘Filistin ve Kudüs’ü Anlamak’

Taha KILINÇ’ın deneyimli sunumuyla gerçekleşen etkinlik, gençler arasında Filistin ve Kudüs konularında farkındalık oluşturmayı hedefleyen önemli bir platform olarak değerlendirildi. Program, Filistin ve Kudüs’ün tarihî süreç içindeki değişimlerini ve bu bölgedeki yaşanan olayların sosyo-politik boyutlarını anlamak adına katılımcılara değerli bilgiler sunma amacını taşıdı.

‘Gençler İçin Tarihi Yolculuk’

Etkinlik, gençlerin bu hassas konulara duyarlılık kazanmalarına, dünya meseleleri hakkında daha bilinçli bir şekilde düşünmelerine ve karar vermelerine katkı sağlamayı hedefleyerek, toplumsal bir farkındalık oluşturma misyonunu başarıyla yerine getirdi.

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği bu program, gençlerin global meselelere ilgi duymalarını teşvik etme ve onların dünya olaylarına dair perspektiflerini zenginleştirme konusunda önemli bir adım oldu.

Dünden Bugüne Filistin Ve Kudüs

Seren Çiftçi

İş Dünyasının Liderleriyle Balıkesirli Gençler Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu