GündemDünyadan HaberlerSporTürkiye Gündemi

Ebrar’lı Novara Dünya Devi İmoco’ya 3-1 Yenildi! 

Ebrar’lı Novara Dünya Devi İmoco’ya 3-1 Yenildi! 

 

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncusu, Balıkesirli Ebrar Karakurt’un İtalya Ligi’nde formasını giydiği Novara, dünya devi İmoco Conegliano’ya 3-1 mağlup oldu. Ebrar Karakurt karşılaşmayı 20 sayıyla tamamladı.

 

Balikesirli Ebrarin 20 Sayisi Yeterli Olmadi3

 

İtalya Ligi’nde Balıkesirli Ebrar Karakurt’un da formasını giydiği İgor Volley Novara, deplasmanda dünya devi İmoco Conegliano karşısına çıktı. Novara, ilk seti Ebrar’ın büyük katkısıyla 22-25 kazanandı. Sonraki setlerde oyundan düştü ve rakibine diş geçiremedi. Isabella Haak ve Federica Squarcini’nin yıldızlaştığı karşılaşmanın diğer setleri 25-23, 25-19, 25-13 tamamlandı.

Yüzde 39’luk hücum istatistiğiyle takımına 20 sayı katkıda bulunan Ebrar Karakurt’un çabası yeterli olmazken, Isabella Haak’ın 24 sayısı galibiyette büyük rol oynadı. Ligde 22’nci maçında 21. galibiyetine uzanan Imoco Conegliano zirvede yer aldı. Novara 16 galibiyet 6 mağlubiyet ile 4. sırada yer alıyor.

 

Balikesirli Ebrarin 20 Sayisi Yeterli Olmadi2

 

Sayı Kraliçesi Karakurt

Ebrar Karakurt ve Haak’ın derbi maçtaki rekabeti İtalya Ligi’nin sayı krallığında da devam ediyor. Milli voleybolcu toplamda 438 sayı üretirken uzun süredir zirvedeki yerini koruyor. İsveçli pasör çaprazı ise 399 sayı ile onu takip ediyor. Öte yandan Ebrar toplamda bulduğu 35 ace ile de ligin zirvesinde yer alıyor.

 

Balikesirli Ebrarin 20 Sayisi Yeterli Olmadi4

 

Sözleşmesi Bitiyor

Novara forması ile geçirdiği iki sezonun ardından Ebrar’ın sözleşmesi bu yıl Haziran ayında sona erecek. Yıldız voleybolcunun Rusya takımlarından Kaliningrad’a transfer olacağı iddia ediliyor.

 

Balikesirli Ebrarin 20 Sayisi Yeterli Olmadi5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu