Gündemİlçe Haberleri

Edremit Belediye Personel AŞ. Açıldı

Edremit Belediye Personel AŞ. Merkez Ofisi'nin açılışı gerçekleşti. Belediye binasının giriş katında bulunan ofislere, Edremit İlçesi'nde faaliyet gösteren Ayakkabıcılar Odası ve Bahçıvanlar Odası'na oda tahsis edildi.

Edremit Belediye Personel AŞ. Açıldı

Edremit Belediye Personel As. Acildi 3

Açılışa Bir Çok İsim Katıldı

Edremit Belediye Personel AŞ. Merkez Ofisi’nin açılışına CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Pınar, Deva Partisi İlçe Başkanı Tevfik Çelik, Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, TURSAB’ın başkanı Fatih Ergün, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, muhtarlar, belediye personelleri ve basın mensupları katılım gösterdi.

Edremit Belediye Personel As. Acildi 1

“2 odamıza da binamızda yer verdik”

Edremit Belediye Başkanı Selam Hasan Arslan bina açılış konuşmasını yaptı. Başkan Arslan, “‘Edremit Edremit olalı böyle hizmet görmedi’ sloganımızla projelerimizi ve eserlerimizi Edremitlilere sunmaya devam ediyoruz. Bugün, 850 personeli istihdam ettiğimiz Edremit Belediye Personel AŞ. Merkez Ofisi’ni hizmete açmanın yanı sıra, Tuzcumurat Mahalle Evini de geçtiğimiz günlerde Edremitlilerin hizmetine sunduk. Binamızda nitelikli ve sağlıklı personel ile eğitimden sağlığa birçok alanda hizmet verecek. Ayrıca, 2 odamıza da binamızda yer verdik. Ayakkabıcılar Odası ve Bahçıvanlar Odası’na binamızda yer vererek sorunlarını çözdük. Herkese hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Edremit Belediye Personel As. Acildi 2

Oda Başkanı Akçeşme’den Teşekkür

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, kendilerine tahsis edilen odadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Oda Başkanı Akçeşme, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Özellikle Hasan Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizi bir yer sahibi yaptı. Allah razı olsun. İnşallah burada birlik beraberlik içerisinde çalışmak nasip olur.” dedi.

Haber Merkezi

Edremit’in Mahalle Evi Hizmete Açıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu