Balıkesir Son Dakika HaberleriEğitimGündem

Eğitim-Bir-Sen Geleneğini Bozmadı!

Balıkesir Eğitim Bir Sen, farkını koyarak bu yıl da geleneğini bozmadı. 24 Kasım'da iki güzel hediye...

Eğitim-Bir-Sen Geleneğini Bozmadı!

Üyelerinden aldığını yine üyelerine aktaran Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olarak, üyelerine, kablosuz kulaklık verdi. Ayrıca bu yıl yaptığı girişimle, Büyükşehir Belediyesinden öğretmenlere, ulaşımda büyük bir indirim kazandırdı.

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi,

Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneğini bozmadı. Üyelerinden aldığı kesintileri yine üyelerine harcayan sendikanın, bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi göz doldurdu. Bu yıl hediye olarak üyelerine kablosuz kulaklık dağıtma kararı alan Eğitim-Bir- Sen Balıkesir 1 Nolu Şubesi, üyelerinin yanında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. 24 Kasım Cuma günü itibariyle il genelindeki tüm üyelerine kablosuz kulaklıkları dağıtılmış oldu. Sendika üyesi eğitim çalışanları hediye nedeniyle memnuniyetlerini ifade ederek, böyle bir anlamlı günde hatırlanmanın mutluluğunu yaşadı. Eğitim-Bir- Sen Balıkesir 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Kurter de 24 Kasım Cuma günü, Karesi Ve Altıeylül İlçelerinde bulunan bazı okullara giderek hediye dağıtım törenine katıldı ve eğitim çalışanlarının mutluluğuna ortak oldu.

Ercan Kurter, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Her zaman olduğu gibi, eğitim çalışanlarının ekonomik, hukuki ve özlük hakları konusunda yanında olan sendikamız, üyelerini böyle bir anlamlı günde unutmadığını göstermek bakımından bütün şartları zorlayarak günlük yaşamda kullanılan bir hediye vermek istedik. Teknoloji çağında böyle bir hediyenin makbule geçeceğini düşündük. Gerçekten de görüyoruz ki, aldığımız geri dönüşlerden, üyelerimiz hediyemizden çok memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Hediyelerimizin üyelerimizden büyük bir teveccüh alması bizleri misliyle memnun etti. Emeğimize değmiş oldu. Bütün üyelerimiz iyi günlerde kullansın inşallah. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum.”  dedi.

Eğitim-Bir-Sen Geleneğini Bozmadı!

Büyükşehir’den ulaşım desteği

Ercan Kurter yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “ Bu yıl bir güzel olaya daha vesile olduk. Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde hükümetten isteklerimiz arasında özellikle büyükşehirlerde çalışan kamu görevlilerine kira ve ulaşım desteği yapılması idi. Ancak bu hayata geçmedi. Bizlerde sendika olarak yerelde ne yapabiliriz dedik. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yücel Yılmaz ile görüştük.

Merkeze gidip gelen çevre ilçelerden öğretmenlerimiz olduğu gibi, Bandırma merkezli çevre ilçelerin gidiş geliş yapan, Edremit merkezli çevre ilçelerden gidiş geliş yapan öğretmenlerimizin yükünü alacak, onları mali yönden rahatlatacak, Yücel Başkanımızdan bir indirim talep ettik. Sağ olsun Yücel Yılmaz Başkanımız bizleri kırmadı, bürokratları ile yaptığı görüşmeden sonra, il genelinde belediye ulaşım araçlarında ve belediye denetimli ulaşım araçlarında %76 ya varan indirim yapma kararı aldı. Böylece sendikamız ve Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin ortak çalışması ile öğretmenlerimiz için büyük bir kazanıma imza atmış olduk. Eğitimci, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz Başkanımıza verdiği destekten dolayı, eğitim çalışanlarımız adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Geleneğini Bozmadı!

 

Haber Merkezi

Eğitim Bir Sen “Kalıcı Çözüm Vakti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu