GündemEğitim

EĞİTİM İŞ MERKEZ İLÇE TEMSİLCİLİKLERİ KURULDU

       Eğitim İş Sendikası Altıeylül ve Karesi İlçe Temsilcilikleri kurularak çalışmalarına başlamıştır.

 

Altıeylül İlçe Temsilciliği yönetim kurulunda; Sebahan GÜNDOĞAN, Şener ALTUN, Hasan ÇELEBİ, Mehmet Can AKÇIL, Arzum TELLİBAYRAKTAR, Mert BAYKAL ve Cengiz SOKU görev üstlenmişlerdir.

 

Altıeylül İlçe Temsilciliği Başkanlığına seçilen Sebahan GÜNDOĞAN ;  temel amaçlarının; Eğitim İş’in ilke ve hedefleri doğrultusunda, bilimsel, çağdaş, demokratik eğitimin gerçekleştirilmesi, eğitim emekçilerinin haklarının geliştirilmesi için mücadele etmek ve Eğitim İş’i büyütmek olduğunu belirtmiştir.

 

Karesi İlçe Temsilciliği yönetim kurulunda; Cengiz BEKAR, Peri GÜNAY, Yeliz ENGİN AYAN, Funda KARAHALLI, İdris AKGÜN, Yahya ZÜYLİ ve İskender AKAN görev almışlar, Karesi İlçe Temsilciliği başkanlığına ise Cengiz BEKAR seçilmiştir.

 

Karesi İlçe Temsilciliği başkanı Cengiz BEKAR; merkez ilçe teşkilatlarının kurulmasının Balıkesir’de Eğitim İş’i daha da güçlendireceğini, eğitimin ve eğitim emekçilerinin sorunlarının çözülmesi için tam bağımsız sendika anlayışıyla çaba göstereceklerini belirtmiştir.

 

Eğitim İş Balıkesir Şube Örgütlenme Sekreteri Sinan KARAKAYA;  Altıeylül ve Karesi İlçe Temsilcilik teşkilatlarının kurulmasının örgütümüzü daha da güçlendireceğine inanıyorum. Sorumluluk alarak göreve gelen mücadele arkadaşlarımı kutluyor ve kendilerine başarılar diliyorum demiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu