Gündem

Eğitim Sen Eğitimcilere Katılım Çağrısı

Eğitim Sen Eğitimcilere Katılım Çağrısı

Balıkesir Eğitim Sen Temsilciliği Balıkesirli eğitimcilere mali ve istihdam alanlarındaki düzenlemelere yönelik taleplerin hayata geçmesi için temsilciliğe katılım çağrısı.

“Taleplerine sahip çık, Eğitim Sen’de örgütlen”

Balıkesir Eğitim Sen Temsilciliği sosyal medya hesapları üzerinden ayrıca Balıkesirli eğitimcilere çağrı. Yapılan paylaşımda Eğitim Sen temsilciliği eğitimcilere maaşlarda düzenleme ve atamalar gibi çeşitli başlıklardaki taleplere sahip çıkılması konusunda ayrıca çağrı. “Taleplerine sahip çık, Eğitim Sen’de örgütlen ” sloganı ile yapılan çağrıda Balıkesir Eğitim Sen Temsilciliği ayrıca şunları kaydetti:

 “Mülakat değil, liyakatın esas alınması için örgütleniyoruz ”

“İnsan onuruna yaraşır bir ücret için,3600 ek gösterge için, Eğitim ve Öğretim tazminatının tüm eğitim emekçilerine yılda iki kez ödenmesi için ve Hizmetli ve Memurlara özel tazminat verilmesi için Eğitim Sen’de örgütleniyoruz.” Ayrıca Balıkesir Eğitim Sen Temsilciliği’ne ait gönderide “Öğretmenlik meslek kanunu öğretmenlerle hazırlanması için, ücretsiz kreşlerin açılması ve görevde yükselme ve idareci atamalarında mülakat değil, liyakatın esas alınması için Eğitim Sen’de örgütleniyoruz .“ ifadeleri de yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu