Balıkesir Merhaba Blog YazılarıAstroloji

Ekim Ayı İçin Gökyüzü Neler Söylüyor?

Birkaç gün sonra eylül ayını geride bırakıp ekim ayına giriş yapacağız. Peki ekim ayı için gökyüzü neler söylüyor? Hangi gün neler yapılmalı? Tüm detaylar burada...

Ekim Ayı İçin Gökyüzü Neler Söylüyor?

Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi saatlerde karar vermeli, anlaşmaları ne zaman yapmalıyız? Tüm sorularınıza cevap olacak bu yazıyı ünlü astrolog Dinçer Güner gün gün kaleme aldı.

Bu ay gökyüzü yine oldukça hareketli. Güneş’in, Merkür’ün ve Venüs’ün Akrep burcuna geçişi, Koç burcundaki Dolunay, Merkür Retrosu ve diğer gezegenlerin birbirleri ile irtibatları derken Ekim ayını da devireceğiz. Tabii doğru zamanda harekete geçmek önemli.

Doğru zamanda alış veriş yapmak, toplantılar organize etmek, iş kurmak, ilişkiler kurmak ve geliştirmek gerek. Aşağıda Ekim ayında hangi koşulları ne zaman yaparsanız sizler için doğru adım atmak anlamına gelir bununla ilgili bir takvim var. Umarız bu takvim hayatınızı kolaylaştırır.

Ekim Ayı İçin Gökyüzü Neler Söylüyor?

6 Ekim Pazar

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. Güneş ile Satürn arasında 5 gün etkili olacak zor bir görünüm meydana gelecek. Bugünlerde zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz de. Kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. Sağlık olarak dişler, kemikler, cilt, diz kapakları, eklemler hassaslaşabilir. Gereksiz risk almaktan kaçınmalı, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır.

Otorite figürler ve baba ile ilişkilerde zorlanmalar meydana gelebilir. İş konusunda önünüze engeller çıkabilir, işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Yeni iş girişimleri için pek de uygun bir dönem değildir. Gereksiz risk almaktan kaçınmalı, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır.

14 Ekim Pazartesi

Ay, 18.23 ile 23.58 saatleri arasında Koç burcunda boşlukta olacak. Güneş ile Plüton arasında beş gün sürecek sert bir görünüm oluşacak. Bugün otorite figürler, baba veya eş ile kriz durumları meydana gelebilir. Güç çekişmeleri, iktidar savaşına girebilirsiniz. İnat konusunda dünya rekoru kırabilirsiniz.

Bir işin peşine düşüldüğü takdirde sonlandırmadan bırakmak çok zor olacaktır. Yalnız bugünlerde bir şeyleri takıntı haline getirmek de çok kolay olacaktır, buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Kendinize karşı acımasızlık yapmayın, başkalarına karşı da. Bugünlerde duygular ikinci planda kalabilir ve acımasız, sert duygular daha rahat ortaya çıkabilir.

Ekim Ayı İçin Gökyüzü Neler Söylüyor?

16 Ekim Çarşamba

Ay, 10.37 ile 04.29 saatleri arasında Boğa burcunda boşlukta olacak, akabinde İkizler burcuna geçiş yapacak. Merkür ile Neptün arasında dört gün boyunca geçerli olacak destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Hayal kurmak için en güzel gün. Bugün fal baktırmak için de idealdir veya ruhsal konularla ilgili okumalar, araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak için de uygundur.

Bugün kandırılma, dolandırılma ihtimalimiz yüksektir, bir şeylere imza atmadan önce dikkatlice okunmasında yarar vardır. Sizlere sunulan, anlatılan, vaat edilen konuların aslını astarını kontrol etmeden hemen inanıp atlamayın. Bankada hesaplarınızla ilgili konularda karışıklıklar çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Banka, internet gibi noktalarda şifre unutmaları, şifrenizin kontrol dışı değişimi gibi durumlar söz konusu olabilir.

21 Ekim Pazartesi

Ay, 14.39 ile 18.28 saatleri arasında Yengeç burcunda boşlukta olacak. Venüs ile Neptün arasında da beş gün boyunca harika bir görünüm meydana gelecek. Romantik zamanlar oluşturmak için harikadır, yaratıcı çalışmalar için de aynı şekilde. Bugün itibari ile başlayan ilişkiler çok romantik ve çok sevgi dolu olacaktır, rüyaların aşkı gibi bir etki yaratabilir. Bağışlamak, affetmek, kabul etmek ve sevgiyle bir şeyleri tedavi etmek için çok uygundur arkadaşlar.

Hayal gücünün yüksekliğine işaret eder ve yardımlaşma temasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayacaktır. Bu birkaç gün tiyatro, resim, fotoğrafçılık gibi kurslara yazılmak için çok uygun dönem olduğuna işaret etmektedir. Yalnız olanların inşallah bu birkaç gün içinde gerçekten sevip sevilebilecekleri romantik ilişkileri başlar.

İlişkilerde kusurları ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilirsiniz, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabilirsiniz. İlişkilerinizde mistik deneyimler yaşayabilirsiniz ya da eğer yalnızsanız ruhsal yönü ağır, belki de mistik deneyimler yaşayabileceğiniz ilişkilere çekilebilirsiniz.

Ekim Ayı İçin Gökyüzü Neler Söylüyor?

28 Ekim Pazartesi

4 DERECE AKREP BURCUNDA YENİ AY

Akrep burcunda gerçekleşecek bu yeni Ay’da, hayatımızda zekice planlanmış, stratejik düşünülmüş, maddi konularda genişlemeye ve büyümeye odaklı başlangıçlar yapabiliriz. Bu dönemde ilişkiler, iş ortaklıkları, evlilik ve flört konuları önceliğimiz olacak, çünkü bu Yeni Ay’ın yöneticisi Mars ilişkileri, evliliği ve ortaklıkları sembolize eden Terazi burcunda ve Venüs de Akrep burcunda yer alıyor.

Yani birbirlerinin yönettiği burçlarda yer alan Mars ve Venüs arasındaki dengeleyici açı sayesinde krizlerimizi dönüştürmeyi becerebiliriz. Kıskançlık ve tutkulu olma potansiyelimiz fazla. Ancak ne olursa olsun ilişkiler için destekleyici bir görünüm bu.

31 Ekim Perşembe

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Bugün itibari ile Akrep burcunda üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Her türlü iletişimde aksaklıklar ve sorunlar ortaya çıkar. Hayatınıza uzun süre kalıcı olmayacak geçici kişiler, olaylar, konular katılabilir. Para hesaplarında yanlışlıklar çıkabilir. Elektronik aletler bozulabilir. Merkür geri giderken, yaptığınız sözleşmeleri bozabilir, sonrasında başlattığınız ilişkiler uzun soluklu olmayabilir.

Bilgi akışında aksaklıklar meydana gelebilir. İş yerlerinde bilgisayarlar çökebilir, evinizde dijital eşyalar anormal bir duruma geçebilir. Merkür geri giderken elinizde kalan işlerinizi tamamlayın. Bu süreç aslında toparlama, tamamlama, düzene sokma sürecidir, ama yeni bir şeylere başlarsanız uzun süreli olmaz.

Günlük Burç Yorumları: 12 Temmuz

Haber Merkezi

Ekim ayı stil ilhamını sizin için derledik!

Ayrıca bizi X‘ten de takip edebilirsiniz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu