GündemKöşe Yazıları

Ekrem Başaran Sinirden Hopur Hopur Hoplamış!

Ekrem Başaran Sinirden Hopur Hopur Hoplamış! Ekrem Başaran Balıkesir AK Parti Milletvekillerinin mazbata töreninde konuştu. Törende mazbatalar için, kağıt parçası diyerek hafife almak istemediğini söyledi. Ayrıca, bazen üzüldüğü bazen de sinirden hop hop hopurdadığımız zamanlar oldu dedi.

Ekrem Başaran Sinirden Hopur Hopur Hoplamış!

Öncelikle Milletvekilerinin mazbataları hayırlı olsun. Her siyasi parti milletvekillerimiz için 28’inci dönemin hayırla geçmesini diliyorum. Zira siyaset zor iş. Bugün hem Ekrem Başaran hem de  il yönetiminde olan üç isimden bahsedeceğim. Daha önceki yazılarımı takip edenler ne demek istediğimi daha net anlayacaktır.

Öncelikle Başaran’a Başaramıyorsun cümlesini tekrar ediyorum. Kıymetli kardeşim, maalesef AK Parti’nin hizmetlerini anlatırken veya anlatması gereken zaman dilimlerinde pek aktif olamadı. Neyse insanlık hali. Hastalık durumu olabilir ancak, mademki bir seçim süreci geçirdik. Alnının akıyla çıkabilmesi için kullanamadığı fırsat kapısını şimdi niye zorluyor?

Hemen aktarayım yeri geldiğinde bana ne derlerse o zaten ben istemiyorum deyip bu cümlelerle örtüşmeyen sahne davranışlarına bakarsak durum bu değil. Karesi Belediyesini, Büyükşehir Belediyesini istiyormuş. Altıeylül ile cemaat kardeşliğinden doğan farklı bir strateji yürütüyormuş…Yürütsün bakalım bizde izleyip görelim.

Kıymetli kardeşlerim, Cüneyit Kaba ve Yusuf Eraslan’ına da bir çift sözüm var. İsteklerini bir gözden geçirmeleri tavsiyem. Zira, AK Parti adıyla başka işlerde partiyi öne sürüp tehditkâr söylemler size yakışmaz. Para hırsı fazla zorlandığında insanı bozar. Azdan çok çoktan azı bilin.  Denge olun ki her olduğunuz yere yakışın. Daha dikkat!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu