Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Emniyetten Çocuk ve Gençler İçin Sıkı Denetim

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerle çocuk ve gençleri uyuşturucu, terör, narkotik ve asayiş suçlarından koruma amacını güçlü bir şekilde sürdürüyor.

Emniyetten Çocuk ve Gençler İçin Sıkı Denetim

Emniyetten Cocuk Ve Gencler Icin Siki Denetim 2
Emniyetten Çocuk Ve Gençler İçin Sıkı Denetim

295 İş Yerine Denetim

Balıkesir genelinde gerçekleştirilen operasyonda, 39 sabit uygulama noktasında, 152 ekip ve 698 personelin katılımıyla ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite kampüsleri çevresindeki alanlarda 65 oyun, internet ve playstation salonu, 128 kahvehane, 18 iddia bayii, 75 büfe, ve 9 içkili yer olmak üzere toplamda 295 iş yeri denetlendi.

Emniyetten Cocuk Ve Gencler Icin Siki Denetim 3
Emniyetten Çocuk Ve Gençler İçin Sıkı Denetim

Bin 278 Şahıs Denetimden Geçti

Ayrıca, 60 metruk bina, 342 okul çevresi ve 139 park-bahçe de kontrol edildi. Toplamda 1278 şahıs sorgulanarak, bilişim sistemleri kullanılarak hırsızlık suçundan aranan bir şahıs tespit edildi ve gerekli adli işlemler başlatıldı.

Emniyetten Cocuk Ve Gencler Icin Siki Denetim 1
Emniyetten Çocuk Ve Gençler İçin Sıkı Denetim

Okul Servisleri Denetlendi

Trafik denetimlerinde ise il genelindeki okul servisleri ve sürücülerine odaklanıldı. 329 araç kontrol edilerek, 9 araç sürücüsüne toplam 21 bin 475 TL tutarında idari para cezası uygulandı ve 1 araç trafikten men edildi.

“Çocukları korumak için devam edeceğiz”

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri suç odaklarından korunması adına yürütülen bu çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti. Bu kapsamlı operasyonlar, şehrin güvenliğini artırmaya yönelik atılan önemli adımlar arasında yer alıyor.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’de 3 Adrese Eş Zamanlı Operasyon

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu