İlçe HaberleriSiyaset

Emre Albayrak’tan Ahmet Akın’a 3 Tavsiye

Balıkesir'de 31 Mart seçimlerinin ardından Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Emre Albayrak, seçim sonuçlarını değerlendirerek yeni belediye başkanını tebrik etti ve önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Albayrak’tan Ahmet Akın’a 3 Tavsiye

Emre Albayraktan Ahmet Akina 3 Tavsiye 1
Emre Albayrak’Tan Ahmet Akın’A 3 Tavsiye

Ahmet Akın’a Başarılar Diledi

Albayrak, seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesini sağlayan güvenlik güçlerine ve yetkililere teşekkür ederek başladığı açıklamasında, “Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Akın’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Sistemin değişmesi esas meseledir”

Osmanlı döneminden bir alıntı yaparak konuşmasına devam eden Albayrak, Ak Parti’nin Balıkesir’de kibre kapıldığını ve şehri iyi yönetemediğini belirtti. Partisinin seçim kampanyası boyunca vurguladığı önemli konuları hatırlatan Albayrak, “Kişilerin ya da partilerin değişmesi değil, sistemin değişmesi esas meseledir” dedi ve Türk milletinin mevcut sisteme olan rahatsızlığını sandıkta gösterdiğini ifade etti.

Albayrak’tan 3 Tavsiye

Yeni belediye başkanına üç önemli tavsiyede bulunan Albayrak, bunların takipçisi olacaklarını vurguladı. Tavsiyeleri şöyle sıralandı:

  1. Kuva-yı Milliye şehrinde DEM/HDP’lilerle ve FETÖ artıklarıyla iş tutmama.
  2. Ak Parti’nin yaptığı gibi rant grupları yaratmama.
  3. Kibirin önemine dikkat çekerek, “Kibir imiş yolda yorulup kalan” diyerek Ak Parti’nin hatalarından dersler çıkarılması gerektiğini belirtti.

Haber: Bülten

Ayvalık Meydanında Başkan Ergin’e Büyük Destek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu