Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

En Çarpıcı Reklam Panoları

Arılara ev sahipliği yapan ballı panodan, marka hayranlarının esir alındığı açıkhava panolarına kadar.. Sizin için en çarpıcı reklam panolarını derledik.

En Çarpıcı Reklam Panoları

Birbirinden ilginç ve çarpıcı panolar sizlerle. İşte En Çarpıcı Reklam Panoları derlemesi

Lara Croft Hayranları Xbox Açıkhava Panosunda Esir Alındı

Xbox, Lara Croft serisinin Sibirya’da geçen oyunudur. “Rise of the Tomb Raider”ın Londra’ya gelişini kutlamak için Londra’da bir açıkhava panosu kurmuştur. Ayrıca 8 Lara Croft hayranını bu panoda 24 saat süreyle esir almıştır. Bunun yanında kötü hava koşullarına karşı dayanıklılık testine sokmuştur. Katılımcıların yapay tipi, yağmur gibi hava koşullarına maruz bırakıldığı yarışma, internet üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır.

8 Lara Croft Hayranı Xbox Açıkhava Panosunda Esir Alındı

100.000 Arıya Ev Sahipliği Yapan, İçi Bal Dolu Açıkhava Panosu

Cheerios, Honey Nut Cheerios ürününde gerçek bal kullandığını anlatmak için arı kovanını andıran devasa bir açık hava panosu kurmuştur. 100.000’den fazla arıya ev sahipliği yapan üç katlı panonun üzerinde yer alan “Gerçek Baldan Yapılmıştır.” yazısının içi ise bu misafir arıların ürettiği 40 litre bal ile doldurulmuştur.

100.000 Arıya Ev Sahipliği Yapan, İçi Bal Dolu Açıkhava Panosu

Brezilya’daki Her Irkçı Tweet, Sahibinin Kapısının Önüne Panosu Olarak Sergileniyor

Brezilyalı ırkçılık karşıtı bir grup olan Criola’nın başlattığı bir kampanyadır. Bu grup, Facebook ya da Twitter üzerinden gönderilen ırkçılık ve nefret içeren mesajların sahiplerini, sosyal medya kanallarının yer bildirim özelliğinden faydalanarak bulmaktadır. Ayrıca attıkları bu nefret dolu mesajları evlerine en yakın açık hava panolarından birine yapıştırmaktadır.

Brezilya’daki Her Irkçı Tweet, Sahibinin Kapısının Önüne Açıkhava Panosu Olarak Sergileniyor
Paulo Coelho’nun Simyacı Kitabı Gazete İlanı Oldu

Reklam ajansı Loducca, Paulo Coelho’nun 7 yıl boyunca New York Times’ın en çok satanlar listesinde yer alan O Alquimista (Simyacı) isimli eserinin başarısını kutlamak için, orijinali 175 sayfa olan romanı 12 punto ile tek parça halinde basarak açık hava panolarına yerleştirdi. Açıkhava panosunun yanı sıra roman 2 tam sayfalık gazete ilanı olarak da basıldı.

Paulo Coelho’nun Simyacı Kitabı Gazete İlanı Oldu

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu