Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Erdek’teki Mavi Bayraklı Plajlar

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte tatil rotaları şimdiden çizilmeye başlandı. Balıkesir’in Erdek ilçesi hem deniziyle hem de doğal güzelliğiyle ilk tercih edilenler arasında. Sizin için Erdek’teki Mavi Bayraklı Plajları bir araya getirdik

 

Erdek'Teki Mavi Bayraklı Plajlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bakraç Plajı

Yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, çevre eğitimi ve can güvenliği konularında yüksek standartlara sahiptir. Suya giriş normal keskinliğe sahiptir, Bu plaj farklı tatil arayışındaki insanlar için uygundur. Sezon boyunca bu plaj bir cankurtaran tarafından denetlenir.

Erdek'Teki Mavi Bayraklı Plajlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dalyan Plajı

Plaj, Kentsel bir alandadır. Plajda büyüyen ağaçlar doğal bir gölge sağlamaktadır. Farklı tatil arayışındaki insanlar için uygundur. Ayrıca yalnız seyahat edenler, dinlenme arayışında olanlar için iyi bir seçenek olacaktır. Yüksek mevsim boyunca kısmen kalabalıktır. Ayrıca yakınlarda bir kamp alanı bulunmaktadır.

Erdek'Teki Mavi Bayraklı Plajlar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ocaklar Halk Plajı

Ocaklar beach Balıkesir bölgesindeki 110 plajdan 11. sırada yer almaktadır. Plaj, Kentsel bir alanda, dağlar arasında bulunmaktadır. Ayrıca herkes için ücretsizdir. Sup-sörf ve kano sporu gibi çeşitli aktiviteler yer almaktadır. Plaja erişim kolaydır.

Erdek'Teki Mavi Bayraklı Plajlar

Pınar Otel

Ülkemizin ilk turistik tesislerinden biri olarak 1962 yılında Erdek’te hizmete başlamıştır. Balıkesir/Erdek Kapıdağ Yarımadası’ndaki tesisin 48 odası bulunuyor. Pek çok ilke imza atan otel, hizmet verdiği dönemde iş, siyaset ve sanat camiasından pek çok ünlü ismi misafir etmiştir. Ayrıca merhum iş adamı Vehbi Koç, otuz yıl boyunca yaz tatillerini bu otelde geçirmiştir.

Erdek'Teki Mavi Bayraklı Plajlar

Bu Haber www.gazetemerhaba.com habere aittir.

Ayrıca Balıkesir hakkında daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

 



			
		

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu