Türkiye GündemiGündemSiyaset

Erdoğan Balıkesir’e Geliyor

Erdoğan Balıkesir’e Geliyor

Erdoğan Pazar günü  Balıkesir’de olacak. AK Parti’nin ilk mitinginin yeri ve tarihi belli oldu. 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir’de miting planlanıyor. Seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelinecek.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı.Geri sayımın başladığı seçim sürecinde  AK Parti seçim çalışmalarına hız verdi. Balıkesir’de verilecek olan miting için hazırlıklar yapılıyor. Miting için hazırlıklar şimdiden başlatıldı. AK parti teşkilatları seçim  heyecanı ve Cumhurbaşkanının gelişi ile birlikte bir heyecanlı bekleyişin içine girdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday ve seçim beyannamesi tanıtım toplantısının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da yapacak. Aydın ve Balıkesir’de 27 Mayıs Pazar günü miting yapmayı planlayan Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek.AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da yapacak. Cumhurbaşkanı  yarın partisinin milletvekilleri adayları ile seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katılacak. Toplantının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da gerçekleştirecek.Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir’de devam edilecek. Tayyip Erdoğan Seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Aday tanıtım toplantısı yarın yapılacak

ilk miting nerede ve ne zaman yapılacak?  24 Haziran seçimleri için 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da ilk miting yapılacak. Seçim dönemi boyunca 30 ilde miting gerçekleşecek. Yarın partinin milletvekilleri adayları ile seçim beyannamesi tanıtım toplantısı yapılacak. Erdoğan, toplantının ardından ilk mitingini 26 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da gerçekleştirecek.Mitinglere 27 Mayıs Pazar günü Aydın ve Balıkesir’de devam etmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası boyunca toplam 30 ilde vatandaşlarla bir araya gelecek.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu