GündemGörüntülü Haberler

Ergenekoncu Babacanla Mı Masaya Oturacağım?

Ergenekoncu Babacanla Mı Masaya Oturacağım?

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Balıkesir’de konuştu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Balıkesir’de pazaryeri ziyaretleri yaptı ve pazarcı esnafla sohbet etti. Ülke gündemi ve muhalefet partilerinin biraraya gelip görüşmelerinin değerlendirmesini yaptı.

Genel Başkan İnce, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de kararsızlar yüzde 25’e çıkmış. Kararsızlar yakında birinci parti olacak. Bu iktidardan da bu muhalefetten de toptan kurtulmak lazım. Bana soruyorlar, altılı masada niye yoktun?

 

6 Muhalefet Partisi Liderinin Görüşmesi

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 muhalefet partisi liderinin görüşmesiyle ilgili düşüncelerini de paylaştı. Kendisine görüşmede niye olmadıklarının” sorulduğunu aktaran İnce, Altılı masada olan birisi açıklama yapmış. Kumpas davalarını savunuyor. O FETÖ’cü yargıçların, bu ülkenin subaylarına, gazetecilerine kan kusturduğu, Silivri zindanlarında insanlara eziyet ettikleri olayları savunuyor. Ali Tatar canına kıydı onuruna dokunduğu için. Ergenekon ve Balyoz davalarını savunanlarla aynı masada oturanların eline Ali Tatar’ın kanı bulaşmıştır. Onlarda sorumludur. Türkiye’yi Suriyelilerle dolduranlarla mı oturacağım aynı masaya? Ergenekonu savunan Ali Babacan ile mi oturacağım aynı masaya?

 

Dsc 0013

 

“Biz Omurgalı Siyaset Yapıyoruz”

 

“Ey CHP’liler size sesleniyorum. Siz kendinize yakıştırıyorsanız aynı masada oturmayı yakıştırın. Biz yakıştırmıyoruz. Onun için Memleket Partisi’ni kurduk. Bir metin çıkardınız ortaya, Temel Karamollaoğlu’nu kızdıracağız diye Atatürk diyemiyorsunuz. Eğitimi tarikatların, cemaatlerin elinden çekip alacağız diyemiyorsunuz. Yanlış yerde oynuyorsunuz. Bütün Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri çantada keklik görüp mavi boncuk dağıtmak. Böyle siyaset olur mu? Siyasetin bir duruşu olur, biz omurgalı siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Tencerede Et Değil Dert Pişiyor”

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Pazar ziyaretlerinin ardından, Salih Tozan Kültür Merkezinde Balıkesir Basınıyla buluştu. Muharrem İnce,“Az önce bir Pazar yerini gezdik ancak Pazar yeri değil yangın yeri, domates 20 lira, peynir 85 lira, yumurta 1.50 lira tabi civciv Euro ile alınırsa olacağı bu. Sadece bugün ete %48 zam geldi, tencerede et değil dert pişiyor artık” dedi.

 

“İnce: “Sadece Balıkesir Türkiye’ye Bakabilir”

 

“Mezbahanelerın önü Süt inekleri ile dolu, ya ineklere diyet yaptıracaklar ya inekleri kestirecekler, Türkiye’de doğan her 5 buzağından birisi ölüyorsa %48 zam gelmesi normal. Sadece Balıkesir’i düzgün planlasak 81 ile bakabilir.”

 

Dsc 0067

 

İnce: “Zengin Toprakların Fakir Çocukları Olduk”

 

“Savaş Halindeki Rusya’dan, Ukrayna’dan Gelecek Gemileri Bekliyoruz. Gemiler Gelecek,  Ayçiçek yağımız olacak, buğdayımız olacak. diye bekliyoruz. geçen sene haziranda türk çiftçisinden 2.25’e buğday aldılar, sonra Ukraynalı Alexander dan 6 liraya aldılar. Çukurova da hasadımıza 2 ay kalmış dün 3 tane buğday ihalesine çıktı.” İfadeleri le tarımdaki politikaları eleştirdi.

 

İnce: “Ergenekon’u Savunan Ali Babacan’la Mı Oturacağım Aynı Masaya?”    

 

“Ali Tatar canına kıydı, onuruna dokunduğu için. Ergenekon, Balyoz davalarını savunanlarla aynı masada oturanların eline Ali Tatar’ın kanı bulaşmıştır. Onlar da sorumludur. Onlarla mı oturacağım ben? Türkiye’yi Suriyelilerle dolduranlarla mı, Ergenekon’u savunan Ali Babacan’la mı oturacağım aynı masaya? Ey CHP’liler size sesleniyorum, siz kendinize yakıştırıyorsanız o masada oturmayı yakıştırın, biz yakıştırmıyoruz. Onun için Memleket Partisi’ni kurduk biz.” dedi.

Salih Tozan Kültür Merkezinde Genel Başkan Muharrem İnce’nin konuşmanın ardından sahneye elindeki süt bidonlarıyla gelen Balıkesirli süt üreticisi Fatih Elmas, üreticilerin sıkıntılarını anlattı.  Program sononun da Memleket Partisine üye olanlara rozetlerini takan İnce, esnafı gezdi, mezun olduğu Balıkesir Üniversitesi Necati bey Eğitim Fakültesini ziyaret ederek öğrencilerle görüştü. M.Can Akyürek& Nursima Akyürek

 

Dsc 0051

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu