GündemTürkiye Gündemi

Eski Bakanı Havuzda Ölü Buldular

Eski Bakanı Havuzda Ölü Buldular. Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Yalova’da tatile geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarının havuzunda ölü bulundu.

 

Eski Bakani Havuzda Olu Buldular 1

 

Görenler Hemen Ekiplere Haber Verdi

Eski Bakanı Havuzda Ölü Buldular. Edinilen bilgiye göre, Eski Bakan Arzu, Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi lojmanlarına tatile geldi. 68 yaşındaki Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, tesisin havuzunda ölü bulundu. Tesis çalışanları 112 sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Eski Bakani Havuzda Olu Buldular 2

 

Ölüm Nedeni Otopsi Raporunda Belli Olacak

Sağlıkçıların eski bakan Arzu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti. İlk verilere göre kalp krizi ihtimali üzerinde duruluyor. Ancak yapılıyor olacak otopsi sonucun da kesin ölüm nedeni belli olacak. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. Diyarbakırlı olan Kutbettin Arzu’nun 2015 yılında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev aldı.

 

Eski Bakani Havuzda Olu Buldular 3

 

Kutbettin Arzu Kimdir ?

Kutbettin Arzu, 1 Nisan 1955’te Diyarbakır Bahteri Köyü’nde doğdu. Ekrem ve Emine Arzu’nun oğulları olan Kutbettin Arzu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü tamamladı. Yüksek lisansını aynı fakültede yaptı. Yapı İşleri 15. Bölge Müdürlüğü’nde Baş Mimar olarak çalıştı. İHA’nın edindiği bilgiye göre Mühendislik ve mimarlık firması kurarak serbest iş hayatına devam etti. Dicle Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi’nde fahri öğretim üyeliği görevin de yer aldı. Ayrıca Diyarbakır Mimarlar Odası Başkanlığı görevini yürüttü. Diyarbakır Kızılay Derneği Üyeliği, Kültür ve Dayanışma Vakfı Üyeliği yaptı. Ardından Açev Vakfı Bölge Danışma Kurulu Üyeliği görevine geldi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı yaptı. Bununla birlikte  TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği görevine geldi. Son olarak Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Arzu, evli ve 4 çocuk babası.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu