YaşamBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Etkisi 1 Yıl Sürecek!

3 gün önce gerçekleşen güneş tutulmasının etkisi 1 yıl sürecek!

Etkisi 1 Yıl Sürecek!

14 Ekim 2023’te 21 derece Terazi burcunda gerçekleşen Güneş tutulması etkileri nasıl devam ediyor? Güneş tutulması burçları nasıl etkiliyor? Hayatınıza yön vermek için geç kalmış sayılmazsınız! İşte tüm detaylar…

14 Ekim İstanbul saatine göre 20:55’de 21° Terazi burcunda halkalı bir güneş tutulması gerçekleşti. Afrika’nın batısı, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Kuzey Kutbu bölgeleri ve bu bölgelerdeki ülkeler tutulmanın etkisi altında oldu. Bu tutulma Türkiye’den direkt olarak izlenemedi.

Tutulma Güney Ay Düğümü yönünde, an haritasında yükselen burçta İkizler burcu, yöneticisi Merkür tutulmaya kavuşumda, Plüto tutulmaya kare açı yaptı. Güneş Rigel yıldızına paralel, MC’de Sualocin, Güney Ay düğümü Spica yıldızıyla ile kavuşma gerçekleşti.

14 Ekime Dikkat!

Tutulmalar Koç – Terazi aksında!

Kasım 2021’den beri Akrep-Boğa hattında olan tutulma serisi, 20 Nisan 2023’de 29° Koç burcunda bir tutulma ile Koç-Terazi aksına geçiş yapmaya başladı. 17 Temmuz 2023 itibari ile de Ay Düğümleri teknik olarak Koç-Terazi aksına tam geçişini tamamladı.

Tutulmaların Koç – Terazi aksında olması ne demek?

Hayatlarımızda gündemlerimiz değişti-değişiyor demek. Doğum haritasında Koç-Terazi ekseni hangi yaşam alanlarınızı temsil ediyor, hangi gezegenlerinize kontakt yapıyor ise o alanlarda hayatlarınız artık dönüşmeye, değişmeye başlayacak demektir.

Ateş Çemberi Güneş Tutulması Ne Zaman?

Güneş tutulması sağlık etkileri

Bu dönem agresif sporlardan ,ekstrem hareketlerden uzak durmaya, şeker tüketimini azaltmaya çalışın. Yöneticisi Venüs olduğundan dolayı depresyon tarzı ruhsal sıkıntılara dikkat edin. Başlamadan önce depresyon duygusunu dağıtmanın yöntemlerini bulmaya çalışın.

Dünya üzerindeki etkileri

Koç ve Terazi aksı savaş ve barış aksıdır. Önümüzdeki 1,5 yıl siyasi gerginliklere, savaş konularına, rest çekmelere, diplomatikmiş gibi görünen olaylara, kapalı kapılar ardında yaşanan gizli diyaloglara, anlaşmalara çokça şahit olabiliriz.

Ne yazık ki diplomasi ve uyum, yerini savaşkan bir enerjiye bırakıyor bu dönem.

Agresyon ve müdaceleyle gelen savaşkan temalar, hükümetlerin müdahalelerine sebep olabilir.

Hükümetler bu dönem yeni kanun ve düzenlemeler getirebilirler. Bu tutulma dünya üzerinde güçlü bir göç dalgasını tetikleyebilir. Adaleti ararken, en çok yaşanılan adaletsizlikleri konuşuyor olacağız muhtemelen. Dünyada siyasi kutuplaşma git gide artacak gibi duruyor.

14 Ekime Dikkat!

 

 

Ateş çemberi (güneş tutulması) hakkında ilgili içerik ilginizi çekebilir.

 

 

Referans: Astrolog Büşra Efe

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu