EtkinlikBalıkesir Merhaba Blog Yazıları

Evde Yapabileceğiniz Etkinlikler

Evde yapabileceğiniz aktiviteleri sizin için derledik. Artık boş zamanlarınızı daha verimli kullanabilirsiniz!

Evde Yapabileceğiniz Etkinlikler

Boş zamanlarınızı nasıl değerlendireceğinizi bilmiyorsanız bu yazı tam bir rehber niteliğinde olacak!

Bitki yetiştiriciliği

Toprakla temas halinde olmak uyku kalitesinı arttırır, kırmızı kan hücrelerinde artış görülmesini sağlar, yaraların iyileşmesini hızlandırır ve bunun gibi daha birçok faydası vardır. O halde evde bitkilerle ilgilenmek hiç de fena bir fikir değil!

İç Mekan Bitkileri Ve Faydaları

Kostüm partisi

Ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirmek isterseniz dolabınızdaki kıyafetlerle kostüm partisi düzenleyebilirsiniz. Film karakterlerine benzemek ve tahmin etmek gibi temalarla bir yarışma da düzenleyebilirsiniz.

Karaoke gecesi

Sesiniz iyi ya da kötü olsun, herkes şarkı söylemeyi sever ve söyleyebilir. En sevdiğiniz şarkılardan bir karaoke listesi hazırlayın ve sahne sizin!

En Iyi Muzik Dinleme Programi 2022

Kitap okuyun

Kitap okumak çok klişe bir öneri olmasına rağmen en etkili aktivitelerden biridir. Okuduğunuz kitaba göre önünüzde açılacak birçok farklı kapı bulunur, fantastik evrenler, şiirler, aşklar, savaşlar, barışlar ve daha birçoğu…

Öz bakım günü

Kendinize tüm günü ayırın ve güzel bir duş alın. Ardından yüz maskeleri, kremler, tırnak ve el bakımı… Size iyi geldiğini hissettiğiniz bakımları kendinize hediye edin.

Kore'Nin Meşhur Cilt Bakımı

Mum ışığında oturmak

Akşam saatidir ve ailenin her üyesi bir odaya dağılmıştır. Sonra birden elektrikler kesilir, salonda bir mum yakılır ve herkes o mumun etrafında oturup sohbet etmeye başlar… İşte mum ışığında oturmanın böyle bir etkisi vardır. Siz de akşam saatlerinde bir mum yakarak ailenizle veya sevdiklerinizle güzel bir sohbete dalıp gidebilirsiniz.

 

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu