GündemSporTürkiye Gündemi

Fatih Terim’in Hesabı Hacklendi

Fatih Terim’in hesabı hacklendi. Galatasaray’ın efsanesi Fatih Terim’in sosyal medya hesabı hacklendi. Ünlü teknik adamın hesabına yapılan müdahale sonrası Ali Koç paylaşımı dikkat çekti.

 

Fatih Terim’in Hesabı Hacklendi

Fatih Terimin Hesabi Hacklendi 1

 

Fatih Terim, Galatasaray ve Türk futbolunun unutulmayacak teknik direktörlerinden biri. Spor haberlerinden edinilen bilgiye göre göz önünde olan başarılı teknik direktörün sosyal medya hesabı hacklendi.  Fatih Terim’in hesabından Ali Koç paylaşımı yapıldığı gözlemlendi.

 

Ali Koç Paylaşımı

Çalınan hesapta Fatih Terim ile Ali Koç’un yer aldığı bir video paylaşımı gerçekleşti. Paylaşılan görüntülerde “Arkadaşlar biz adı geçen kişilerle rakip bile değiliz” sözleri yer aldı.

 

Fatih Terimin Hesabi Hacklendi 2

 

Terimden Açıklama

Daha sonra Fatih Terim kısa süre içinde hesabını geri aldı. Başarılı hoca hesabını geri almasının ardından açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada “Bugün sosyal medya hesabıma yapılan müdahale sonrası, hesabımdan kontrol dışı bir paylaşımda bulunulmuştur. Kısa sürede fark edilen bu paylaşım kaldırıldıktan sonra hesabım yeniden kontrol altına alınmıştır. Söz konusu paylaşıma itibar edilmemesini rica ederim. ” dedi.

 

Fatih Terimin Hesabi Hacklendi 3

 

Fatih Terim Kimdir?

Fatih Terim 4 Eylül 1953 tarihinde Adana’da doğdu. Fakir bir ailenin çocuğu olan Terim, babasıyla birlikte pek çok farklı işlerde çalışmıştır. Futbol kariyerine Adana Demirspor’da kaleci olarak başlamıştır.

1974 yılında 1 milyon 650 bin liraya Galatasaray’a transfer olmuştur. 20 Nisan 1975 tarihinde Türkiye – İsviçre maçında ilk kez milli olarak forma giymiştir. Daha sonra kariyerine antrenör olarak devam eden Fatih Terim, 1987 yılında Ankaragücü’nün başına geçmiştir. Takıma büyük başarılar kazandıran Terim, 1980-1990 yılları arasında Göztepe’yi çalıştırmıştır. 1990 senesinde A milli takımını çalıştıran Alman teknik direktör Sepp Piontek’in yardımcılığını yapmıştır. Daha sonra 1993 yılında ise milli takımın başına geçmiştir ve 1996’da takımı Avrupa şampiyonasına götürmüştür. Ayrıca bu dönemde pek başarı gösteremeyen Fatih Terim, tekrar Galatasaray’ın başına gelmiştir. 1996-2000 yıllarında takımı 4 kez şampiyon yapmıştır.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu