Spor

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa İle Karşılaşacak

Sarı-lacivertliler, sezona çok etkili bir başlangıç yaptı. Böylece, üst üste oynadığı 15 resmi maçı da kazandı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı da yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Beraberinde, milli araya puan kaybı yaşamadan girmeyi amaçlıyor.

 

Fenerbahçe-Kasımpaşa Maçı Ne Zaman ?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Ayrıca, saat 19.00’da başlayacak. Devamında, müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'De Kasımpaşa İle Karşılaşacak
Fenerbahçe, Süper Lig’De Kasımpaşa İle Karşılaşacak

Fenerbahçe’de 2 Oyuncu Yer Almayacak

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında 2 oyuncusundan yarar sağlayamayacak. Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder ve Emre Mor’un sakatlıkları bulunuyor. Bundan dolayı, zorlu mücadelede forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'De Kasımpaşa İle Karşılaşacak
Fenerbahçe, Süper Lig’De Kasımpaşa İle Karşılaşacak

Deplasmanlarda Gol Yemedi

Fenerbahçe, bu sezon ligde oynadığı 3 deplasman maçında da kalesini gole kapattı. Sarı-lacivertliler, sırasıyla Yılport Samsunspor’u 2-0, MKE Ankaragücü ve Corendon Alanyaspor’u ise 1-0 mağlup etti.

Ayrıca Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de çıktığı ilk 3 deplasmanda da kalesini gole kapattı. Dahası, Spartak Trnava müsabakası öncesinde bu sezon konuk olduğu 6 maçı da gol yemeden tamamlamayı başardı. Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında 2-1 kazandı. Bu sezon ilk deplasman golünü kalesinde gördü.

Fenerbahçe, Süper Lig'De Kasımpaşa İle Karşılaşacak
Fenerbahçe, Süper Lig’De Kasımpaşa İle Karşılaşacak

Kazanırsa Rekorunu Eşitleyecek

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında kendi rekorunu eşitlemeye çalışacak. Sarı-lacivertliler, mücadeleden galip ayrılması durumunda ligde ilk 8 maçını fire vermeden geçmiş olacak. Söz konusu başarıyı daha önce 2009-2010 sezonunda elde eden Fenerbahçe, kazanması durumunda bu rekoru eşitleyecek.

Haber: Burak Meriç

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu