SiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İşçi ve Emekliye Müjde

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan işçi, memur ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İşçi ve Emekliye Müjde

Cumhurbaskani Erdogandan Isci Ve Emekliye Mujde 1

AK Parti’nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu’nda başladı. AK Parti’nin yeni yönetiminin belirleneceği kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, memur ve emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyledi.

”İşçi Ve Emeklilerimize Yeni Müjdeler Vermeye Devam Edeceğiz”

“Son 21 yıldır enflasyona ezdirmediğimiz işçi, memur ve emeklilerimize inşallah önümüzdeki dönemde yeni müjdeler vermeye devam edeceğiz. Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen hayat pahalılığı meselesini, gereken her türlü tedbiri alarak çözmekte kararlıyız. Kaderini ülkesinin ve milletinin kaderiyle bütünleştirmiş bir partiye, bir kadroya ve bir ittifaka yakışan da budur. Bize düşen hak ve hakikat mücadelesini son nefesimize kadar sabırla sürdürmektir. Bugün buradaki birlikteliğimizi, işte bu ahdin ve azmin sembolü olarak görüyoruz. Rabbim bu kutlu mücadelede yolumuzu, bahtımızı açık eylesin… Rabbim bu meşakkatli yolda istikametini kaybedenleri de ıslah eylesin.”

Haber Merkezi // Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İşçi ve Emekliye Müjde

Partilerde Kongre Heyecanı Başlıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu