Görüntülü Haberler

FIRTINA BALIK FİYATLARINI UÇURDU

Fırtınalı günler Balık tezgahlarını vurdu. Balık satışlarını etkilemeyen ancak fiyatları etkileyerek tavan yapan Balık çeşitleri, fırtına nedeniyle azaldı.


Balıkçı Faruk Kurban Merhaba’ya şöyle konuştu: “Balık satışları iyi olacak ama fırtına olduğu için balık çıkmıyor ondan dolayı pahalı. 10-15 gün sonra açılır ancak şimdi balıklar kısıtlı. Levrek 35 TL, Sardalya 15 TL ,Palamutlar büyükleri var 50 TL küçükleri var 30 TL boy boy değişiyor. Fiyatlar normal eskisi gibi ithal uskumru var tanesi 10 TL ”dedi.

Olumsuz hava koşulları, balıkçı tezgahlarında Balıkesirli balıkçıları vurdu. Balıkçı İbrahim Aydıngil yaptığı açıklamada, kötü hava koşullarının tezgahların boşalmasına neden olduğunu söyledi. Tezgahlarda az miktarda hamsi dışında havuz balıkları bulundurduğunu söyleyen Aydıngil, ˮİki gün boyunca rüzgar çok şiddetli esti. Dolayısıyla tekneler denize açılamadı. Balık stoklarımız zaten az Tezgahlar boş kaldı ama yavaş yavaş normale dönüyor gibi. İnşallah tezgahlar dolar satışlar çoğalır. Yeni bir yılda temennim bolluk ve bereket” dedi. Balık tezgahlarında fırtına nedeniyle fiyatlar uçtu. Konuyla ilgili olarak Balıkçı Faruk Kurban ise şöyle konuştu: “Balık satışları iyi olacak ama fırtına olduğu için balık çıkmıyor ondan dolayı pahalı. 10-15 gün sonra olacak şimdi balıklar kısıtlı. Levrek 35 TL, Sardalya 15 TL ,Palamutlar büyükleri var 50 TL küçükleri var 30 TL boy boy değişiyor. Fiyatlar normal eskisi gibi ithal uskumru var tanesi 10 TL ”dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu