YaşamDünyadan HaberlerEkonomiGündemİlçe HaberleriSağlıkTeknolojiTürkiye Gündemi

Floryada 25 liraya VİP tuvalet…

Floryada 25 liraya VİP tuvalet… Bu tuvalet Florya’da bir alışveriş merkezinde. Bir buçuk lira olan tuvaletin bugün ki ücreti 25 lira.

Floryada 25 liraya VİP tuvalet… İlk açıldığında 1,5 lira olan VIP tuvaletin yeni ücreti 25 lira oldu.

T1

 

AVM çalışanlarının  VİP tuvaleti aylık 400 lira abonelik ücreti ödeyerek kullanıyor. AVM’ deki ücretsiz tuvalete rağmen 25 lira verip burayı kullananlar çok.

İşte VİP tuvaletin özellikleri…

Florya’da VİP hizmet veren tuvaleti, Avrupa’da 200 şubesi bulunan Hollandalı bir şirket  2015 yılında açtı. Türkiye’de tek şubesi bulunan ve lüks hizmet konseptiyle işletilen tuvaletin kadın kısmında özel makyaj aynası ve kadınlara özel ürünlerin satıldığı bir nokta da var. İlk açıldığında 1,5 lira ücret belirlenen VİP tuvaletin yeni ücreti ise 25 lira oldu. Bebeklere özel düzenlenen bölümün ücreti ise 50 lira. Alışveriş merkezinin çalışanları aylık 400 lira abonelik ücreti vererek VİP tuvaleti kullanıyor.

Sadece Bir Tuvalet mi?

İşletmeci Sacettin Gür, “Burayı sadece bir tuvalet olarak düşünme. Temizlik ve hijyen isteyen müşteriler bizi tercih ediyor. Güler yüzümüz için bazı kişiler sürekli geliyor. Bu atmosfer ve ambiyansı sürdürmek için çok uğraşıyoruz. İşimizi doğru yapıyoruz ve mutluyuz. Bu sektörde hizmet vermeye devam edeceğiz “dedi.

“Hijyen Önemlidir”

AVM’ de çalışan hatırı sayılır müşterimiz var. Aylık abone olarak, gelip bizim tuvaletimizi kullanıyor. Burada sabunlar 250 senelik bir markanın ürünü. Muslukları su tasarruflu. Kabinler ses izolasyonlu. Tavanda özel taş yünlü sistem var. Kadınların kullanacağı özel makyaj alanları var. Klozetler yine özel, pisuarı ısı ile çalışıyor.

T2

AVM’ de 6, aynı katta 2 ücretsiz tuvalet var. İnsanlar bu ücretli tuvaleti tercih ediyor. Sacettin Gür, ” Yürüme mesafede ücretsiz tuvalet olmasına rağmen insanların bizi tercih etmesi gurur veriyor. Bu bakımdan mutluyuz. Bu sektörde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bir hanımefendi gelip, peçetelerimizin çok kalitesiz olduğunu söyledi. Kullandığımız peçete kaliteli olduğu için değersiz bir yorumdu. Bu peçeteden bir tane kullanmanız yetiyor ve yüzünüzdeki tüm ıslaklığı alıyor. Hizmetimizi ve işimizi düzgün yapmaya önem veriyoruz.”dedi.

” BEN İNŞAAT MÜHENDİSİYİM”

Ben inşaat yüksek mühendisiyim. İşimi doğru yapma taraftarıyım ve işimi de doğru yapıyorum. Geliyoruz bakıyoruz, gerekli kontrolleri yapıyoruz. Kabinlerimizde ve ortamda hiçbir koku yok. Güzel, rahat, konforlu bir ortam. Çoğunluk hijyene önem veren insanlar giriyor. insanlar başta serzenişte bulunabiliyor. Çıktıklarında teşekkür ediyorlar” dedi.

 

“Kaliteden Taviz Yok”

T3

Gür, “Neden bu açıklamalara rağmen böyle kötü konuşan insanlar var bilmiyorum. Ben açığım gelsinler. Gezdirip soru işaretlerine cevap vereceğime eminim. İyi bir iş yapıyor ve kalitemizi hiç bozmuyoruz. Bu atmosfer ve ambiyansı sürdürmek için çok uğraşıyoruz.  Bazı sabahlar insanın morali bozuk olur ve buraya geldiklerinde mutlu olurlar.  İşimizi de doğru yapmaya çalışıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

“Aylık 400 Lira Üyelik Ücreti Var”

AVM’ de işletme müdürlüğü yapan Kadir K. “Buradan hizmet alıyorum ve çok memnunum. Hijyenik olduğu için ben burayı tercih ediyorum.  Aylık 400 lira ücret ödüyorum. Sonuna kadar parasını hak ettiğini düşünüyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu