EkonomiGündemTürkiye Gündemi

Funda Seçil Dedeoğlu: “Birlik ve Beraberlik Günü Geldi”

Ortak paydamız cumhuriyet ve demokrasidir

Funda Seçil Dedeoğlu: “Birlik ve Beraberlik Günü Geldi”

Ortak paydamız cumhuriyet ve demokrasidir

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, yerel seçimlerin ardından yapılan açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Seçim sürecine demokratik bir olgunluk içinde yaklaşıldığını belirten Dedeoğlu, tüm katılan partilere tebriklerini iletti. Önceliklerinin artık ekonomi olduğunu belirten Dedeoğlu, GÜNMARSİFED’in bu süreçte kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasında köprü görevi üstleneceğini ifade etti.

Dedeoğlu, şu ifadelerle devam etti: “Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ortak paydamız cumhuriyet ve demokrasidir. Seçim sonuçları, ülkemizin demokratik yapısının gücünü ve çeşitliliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in seçim sonuçlarına ilişkin itidalli, halkın her kesimini kucaklayan, birlik ve beraberliği vurgulayan mesajlarını da memnuniyetle karşılıyoruz.”

Funda Secil Dedeoglu Birlik Ve Beraberlik Gunu Geldi

Ekonomik sorunların öne çıktığına dikkat çeken Dedeoğlu, “Geçtiğimiz yıl yaşadığımız deprem felaketi, konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımız, İstanbul’un büyük bir deprem riski taşıması, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizdeki gelişmişlik sorunu, toplumsal cinsiyet eşitsizliği gibi konular önemlidir. Bu nedenle ekonomik kalkınma için eğitime ve demokrasiye sarılmalıyız” dedi.

Son olarak Dedeoğlu, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ana rotasını eğitime çeviren, bağımsız yargı ve güçlü bir eğitim reformuyla ekonomik dönüşümü sağlayacak adımlar atılmalıdır. GÜNMARSİFED olarak bu süreçte elimizi taşın altına koymaya hazırız” şeklinde konuştu.

Devlet Su İşleri, Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’i Su Yapıları ile Geliştiriyor

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu