GündemSporTürkiye Gündemi

Galatasaray ve Alanyaspor

Galatasaray, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Ayrıca, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynayacak. Böylelikle maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

 

Galatasaray Ve Alanyaspor

Galatasaray ve Alanyaspor.. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman dinamik ısınmayla başladı ve iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Galatasaray, bugün saat 17.30’da yapacağı idmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Daha fazla haber için tıklayınız…

 

Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor’u 6-0’lık skorla yendi. Zirvedeki yerini sağlamlaştıran Sarı Kırmızılılar’da Icardi ilk yarıdan hat-trick yaparak Kayserispor’un direncini kırdı. Bu skorla Okan Buruk’un öğrencileri 3 puanı hanesine yazdırarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

 

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Başakşehir’e yenilip turnuvadan elendikten sonra Süper Lig‘de haftayı BAY geçen Galatasaray, bu akşamki Kayserispor mücadelesiyle yarışa geri döndü. Okan Buruk’un öğrencileri taraftarının önünde coşkulu bir oyun oynayarak ligin en dirençli takımlarından biri olan Kayserispor’u 6-0’lık skorla yendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu