GündemÖzel Haberler

GELECEĞİ ES GECEMEYİZ!

Gülümseyen Bir Yüz, Isıtan Bir Kalple Yola Çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe “Isıtan Kalpler Projesi” ile, 7’den 70’e kalplere girmeyi başardı. Samimiyeti ve sevgiyi bir çocuk kalbî hisseder diyen Göktepe “geleceğimiz çocuklar ve geleceği es geçemeyiz” dedi.

SEVGİYLE ISITAN DOKUNUŞ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe” Isınan Kalpler” projesi kapsamında Altınova cezaevinde yatan kader mahkûmlarının çocuklarına ulaştı. Eli dolu giden Göktepe kitaplar, oyuncaklarla birlikte çocuklara dokundu. El örgüsü bere, atkı ve benzeri ürünleri çocuklara dağıtmanın ve en önemlisi sevgiyle onları ısıtabilmenin güzelliğini yaşayıp, yaşattıklarını söyledi.

GÖRÜLMEYE DEĞER MUTLULUK

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe “Büyükşehir Belediyesi muhtarlık işleri dairesindeki arkadaşlarımızla bizler yaptığımız her türlü çalışmada işimizi severek ve kalplere dokunarak yapmayı istiyoruz. Çalışmalarımızda bu doğrultuda ilerliyor. Başkanımız Yücel Yılmazın selamını iletiyoruz. Isınan kalpler projemize destek olan hanım kardeşlerimizin hediyelerini dağıtıyoruz. Mutluluklarsa  görülmeye değer bir hizmetin sonucu oluyor ”dedi.

Elvan Göktepe 6

“SAMİMİYETİ VE SEVGİYİ HİSSEDİYORLAR”

“Isınan Kalpler” projesi kapsamında Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe, 7’den 70’e gönüllere girerek kalpleri ısıtıyor. Samimiyeti ve sevgiyi bir çocuk kalbî hisseder diyen Göktepe geleceğimiz çocuklar ve geleceği es geçemeyiz” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bir projesi olan “Isınan Kalpler” bazen öğrencileri örülen bir atkı ve bere ile ısıtırken, köy okullarında eğitim gören öğrencilere kitap ve çeşitli oyuncaklarla iç ısıtan mutluluğu dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığının son durağı ise proje kapsamında cezaevindeki mahkûm çocukları oldu. Çocuklar kendilerine dağıtılan oyuncaklarla özgürce oyunlar oynamanın mutluluğunu yaşadı. Konuyla ilgili olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe; “Bugün Altınova cezaevinde yatan kader mahkûmu hanımlarımızın evlatlarını ziyaret ettik. Başkanımız Yücel Yılmazın selamını ilettik. Isınan kalpler projemize destek olan hanım kardeşlerimizin hediyelerini dağıttık. Mutlulukları görülmeye değerdi. Bize eşlik eden muhtarımıza, Kurum müdürümüz ve çalışan genç kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Elvan Göktepe 3

“İŞİMİZİ SEVİYOR VE KALPLERE DOKUNARAK YAPIYORUZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı olarak bizler, tüm ilçelerle uyum içerisinde çalışabilmek adına ilçelerin muhtarlık işleri müdürleriyle koordinasyon toplantıları düzenliyoruz. Bu toplantılarımız 20 ilçemizin müdürlerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşiyor. Toplantıda vatandaşlarla birebir temas kurularak sorunların tespit edilebilmesi için saha çalışmalarının önemine vurgu yapıyoruz. “dedi. Yaptıkları her türlü çalışmada “İşimizi kalplere dokunarak yapmak istiyoruz. Bu dokunuş, kimi zaman bir çocuğun gözlerinde bırakabildiğimiz mutluluğa, kimi zaman yaşlılarımıza gösterdiğimiz bir hürmette, kimi zamanda Balıkesir ve ilçelerindeki yaşayan herhangi birinde bırakabildiğimiz güzel bir söz, iz ile oluyor ”şeklinde konuştu. Semra Aman Akyürek’in haberi

Elvan Göktepe 5

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu