Eğitimİlçe Haberleri

‘Geleceğin Genç Liderleri’ Kampı Düzenlendi

Balıkesir'de Millî Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği protokolü çerçevesinde yürütülen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında yürütülen faaliyetler Balıkesir’de gerçekleşti .

‘Geleceğin Genç Liderleri’ Kampı Düzenlendi

Gelecegin Genc Liderleri Kampi Duzenlendi 1

Program Detayları

Balıkesir ÇEDES il koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Geleceğin Genç Liderleri” kampı, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonu’nda gerçekleştirildi. Toplam 68 öğrencinin katılımıyla, 6 okuldan öğrenciler ve 4 öğretmen ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden 5 gençlik lideri programa katıldı.

Gelecegin Genc Liderleri Kampi Duzenlendi 2

Konu Başlıkları

Program kapsamında, “Etkinlik Planlama, Planlama Örneği Sunumu, Liderlik Teorisi Ve Temel Liderlik Becerileri, Takım Davranışı Yönetme” gibi önemli konu başlıkları ele alındı.

Özel Ziyaret ve Tarihî Geziler

Katılımcılar, Çanakkale Savaşı’nın önemli kahramanlarından Seyit Onbaşı’nın kabrini ziyaret etti. Bununla birlikte Seyit Onbaşının torunu tarafından hayat hikâyesini dinleme fırsatı buldular. Ayrıca, Havran’daki Kent Müzesi ziyaretiyle tarihi bir yolculuk yaparak programı noktaladılar.

Gelecegin Genc Liderleri Kampi Duzenlendi 3

ÇEDES Hedefleri

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) kapsamında gerçekleştirilen bu kampın temel hedefi; öğrencilerin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyerek, çağın becerileriyle donanmış, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesir Çalıştayı’ndan Din Eğitiminde Adımlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu