Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>Etkinlik

Genç Mühendisler Aleyna İle Halil Bir Ömür İçin Evet Dedi

Genç Mühendisler Aleyna İle Halil Bir Ömür İçin Evet Dedi. Balıkesir Gömeç’in seçkin ailelerinden Nuray & İsmail Özkan’ın oğulları Halil İbrahim Özkan ile Karadeniz Ereğli’nin saygın ailelerinden Zühre & Kubilay Önal ’ın  kızları Aleyna Önal dünya evine girdi.

Genc Muhendisler Aleyna Ile Halil Bir Omur Icin Evet Dedi 2

 

Genç Mühendisler Aleyna İle Halil Bir Ömür İçin Evet Dedi. Genç Elektrik ve Elektronik Mühendisi Halil İbrahim Özkan gönlünü kaptırdığı güzel Mühendis Aleyna Önal ile bir ömür için ‘evet’ dedi.

 

Genc Muhendisler Aleyna Ile Halil Bir Omur Icin Evet Dedi 1

 

Görkemli Düğüne Bir Çok Seçkin Davetli Katılım Gösterdi

Nuray & İsmail Özkan çiftinin oğulları Halil İbrahim, Zühre & Kubilay Önal çiftinin kızları Aleyna ile evliliğe giden yolda ilk adımı geçtiğimiz aylarda atmıştı. Gerçekleştirdikleri görkemli törenle nişan merasimi olmuştu. 27 Ağustos Pazar akşamı saat 19:00’da Balıkesir Burhaniye’deki Bizim Köy Etnografya Galerisi’nde  kır düğünü gerçekleşti. Genç çiftin özel günlerine siyaset, iş ve spor dünyasından birçok seçkin davetli katılım gösterdi. Düğünleri sırasında yeni evli çiftin beraberliklerini ve sevgilerini sonsuzluğa taşıdılar. Genç çift, aileleri ve misafirleri ile tek tek ilgilenerek birlikte olmanın onurunu yaşadıklarını dile getirdiler. Düğün töreni sonrası dostları tarafından tebrik edilerek dünya evine girdiler.

 

Genc Muhendisler Aleyna Ile Halil Bir Omur Icin Evet Dedi 3

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber: Elif Şahin

 

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Anadolu yarımadasının kuzeybatısında yer alır. Ayrıca önemli bir kısmı Marmara’dadır. Geriye kalan kısmı da Ege Bölgesi’nde yer alır. Tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri, temiz kıyılarıyla dikkat çeken bir Kuvayi Milliye şehridir.

Güneyinde Manisa ve İzmir yer alır. Ayrıca batısında Ege Denizi ve Çanakkale vardır. Bununla birlikte doğusunda Kütahya ve Bursa yer alır. Kuzeyinde ise Marmara Denizi ile çevrilmiştir. Bu konumuyla Türkiye’nin Marmara ve Ege Denizi’ne açılan yeşil penceresidir. Balıkesir, Ege ve Marmara Denizlerine kıyıları vardır. Tarihi en eski yerleşim bölgelerini kapsar. Arkaik Çağı’nın MÖ 3000 yılına dek uzanır. Bu bölgenin Antik Çağdaki adı MYSİA’dır. İlin, adını nereden aldığı hakkında değişik rivayetler vardır. Bir rivayette Paleo Kastro (Eski Hisar), bir başka söylentiye göre Bal-ı Kesr (Balı Çok), bir başka rivayette ise Pers Devlet adamı Balı-Kisra’nın adından, yâda Balak-Hisar veya Balık-Hisar’dan geldiği söylenir. 1071 Malazgirt Zaferi’nden sonra Anadolu`ya girmeye başlayan Türkler kısa zamanda Selçuklu Devleti idaresinde uçlara yığılmışlar, buralarda yeni yöreler fethedip, Beylikler kurmuşlardır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu