sinema

 ‘Gerçek Squid Game’ Gösterime Giriyor

Netflix, geçtiğimiz yıl duyurduğu ve başvuruları da çoktan topladığı Squid Game yarışması için ilk fragmanını yayınladı.

Netflix, geçtiğimiz yıl duyurduğu ve başvuruları da çoktan topladığı Squid Game yarışması için ilk fragmanını yayınladı. “The Challenge”, 22 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

 

‘Gerçek Squid Game’ Gösterime Giriyor…. Netflix, dijital içerik platformları arasında liderliğini korumaya devam ediyor. Güney Kore yapımı Squid Game ile tüm zamanların en çok izlenen yapımına imza atmıştı. Bu başarıyı daha fazla gelire çevirmek isteyen şirket, geçtiğimiz yıl Squid Game’i gerçek hayata taşıyacak bir yarışma düzenleyeceğini duyurdu.

 'Gerçek Squid Game' Gösterime Giriyor
‘Gerçek Squid Game’ Gösterime Giriyor

Öte yandan Squid Game: The Challenge olarak isimlendirilen yapımla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Netflix, projenin ilk fragmanını resmen yayınladı.

Squid Game: The Challenge fragman Konusu:

Netflix’ten yayınlanacak olan yarışma Squid Game: Challenge, 10 bölümden oluşacak. Yarışmacılar, orijinal dizide gördüğümüz oyunları gerçek hayatta oynayacak. Tabii dizideki gibi ölümler yaşanmayacak.

 'Gerçek Squid Game' Gösterime Giriyor
‘Gerçek Squid Game’ Gösterime Giriyor

Squid Game: The Challenge yayın tarihi belli oldu

Netflix, Squid Game: The Challenge’ın Kasım 2023’te yayınlanacağını açıklamıştı. Bugün paylaşılan fragman, resmi yayın tarihi de belli oldu. Squid Game: The Challenge’ı 22 Kasım’da izleyeceğiz. Yarışma, Netflix’te yayınlanacak.

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu