Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Gönen’de Kırmızı Işık İhlali Kaza Getirdi

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, Malkoç Mahallesi Şehit Rahmi Bey Okulu kavşağında meydana gelen trafik kazasında, kırmızı ışık ihlali yapan motosiklet ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gönen’de Kırmızı Işık İhlali Kaza Getirdi

Gonende Kirmizi Isik Ihlali Kaza Getirdi 1

Kırmızı Işıkta Geçti

Gönen ilçesinin Malkoç Mahallesi Şehit Rahmi Bey Okulu kavşağında bugün meydana gelen trafik kazası, şehirde tedirginliğe yol açtı. Sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, 10 CJD 26 plakalı motosiklet sürücüsü Kemal C. (59), kavşakta kırmızı ışıkta geçerek hareket etti. Bu sırada aynı yönde seyir halinde olan 10 EB 157 plakalı Mitsubishi marka kamyonet sürücüsü Zeki Ö. (49) ile çarpıştı.

Gonende Kirmizi Isik Ihlali Kaza Getirdi 2

Motor Hurdaya Döndü

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet hurdaya dönerken, sürücüsü Kemal C. kazada yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, ambulansla Gönen Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, olayın netleştirilmesi için şahısların ifadelerine başvuruldu. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Gonende Kirmizi Isik Ihlali Kaza Getirdi 3

Haber: İHA

Maden Kazasında 1 Ölü 1 Yaralı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu