Gündemİlçe Haberleri

GÖNEN’DE KORONAVİRÜS TEDBİR KOORDİNASYON TOPLANTISI

Gönen Belediyesi’nde Koronavirüs Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

 

İlçe Kaymakamı Arslan Yurt ve ilgili kurum amirleri, merkez mahalle muhtarları ve merkez camii imamlarının katılımıyla “Koronavirüs Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
Gönen Belediyesi, Koronavirüs Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Gönen Belediye Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Koronavirüsün yayılmasını önleme mücadelesi kapsamında düğün, nikah, nişan benzeri etkinlikler ile cenaze ve taziyelerin oluşturulacak bir sistem dahilinde iyi bir şekilde takip edilmesi ve buralarda tedbirlerin harfiyen uygulatılması konusunda yürütülecek faaliyetler görüşüldü. Yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Yurt’un yanı sıra merkez mahalle muhtarları, merkez cami imamları ve Koronavirüs tedbirleri sürecini denetleyen ilgili kurum amirleri katıldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan genel tedbirlere harfiyen uyulmasının sağlanması gerektiğini söyleyen Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, “Normalleşme sürecinde ilçemizde yapılan düğün, nişan gibi organizasyonlar ile cenaze törenleri ve taziye kabullerinde meydana gelen toplanmalarda özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarından taviz verilmemesi konusunda vatandaşlarımızın sürekli uyarılması ve kolluk denetimlerinin etkin bir şekilde yerine getirilebilmesi noktasında imamlar ve muhtarların kolluk birimleri ile koordinasyon ve işbirliği hareket etmesi çok önemlidir.” Açıklamalarında bulundu.

HABER MERKEZİ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu