GündemSiyaset

HALKIMIZIN DA ÖZENİ VE SABRI İLE VİRÜSÜ YENECEĞİZ

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, salgın sürecinde belediyelerin halka yardım ulaştırılmasında en kılcal damarlar olduğunu söyledi.

Ahmet Akın, “Balıkesir’de halkımızın sağlığı ve güvenliği için gayret eden belediyelerimiz, mülki idare ve çalışanlarımız özveriyle mücadele ediyor. Halkımızın da özeni ve sabrı ile bu virüsü yeneceğiz ” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, Balıkesir’in Balya, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte ilk ziyaretlerini sabah saatlerinde Balya’ya gerçekleştiren Ahmet Akın, İlçe Başkanı Gülizar Yıldız ve Belediye Başkanı Orhan Gaga ve sonrasında da Kaymakam Burak Keser’i makamlarında ziyaret etti. Balya’nın ardından Bigadiç’e geçen Ahmet Akın, İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanı Zafer Göksel ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Kaymakam Sayın Mehmet Ali Uzun ile makamlarında görüşerek salgınla ile mücadelede yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Günün son durağında Ahmet Akın Sındırgı ilçesinde, İl Başkanı Sarı ve İlçe Başkanı Serkan Sak ile birlikte Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Zafer Oktay’a ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler sonrasında açıklama yapan Ahmet Akın, halkın sağlığı için salgınla verdikleri mücadeleden dolayı belediye başkanlarına, kaymakamlara ve yerel yöneticilerin sorumluluğunda canla başla çalışan sağlık emekçileri, belediye çalışanları ve güvenlik güçlerine teşekkürlerini ilettiklerini söyledi. Balıkesir ve ilçelerinde halkın sağlığı için uyumlu ve gayretli bir çalışmanın içerisinde olunduğunu gözlemlediklerini ifade eden Ahmet Akın şunları söyledi:

“Balıkesir ve ilçelerimizde yürütülen tüm çalışmalarda büyük bir emek söz konusu. Halkımızın biraz daha sabır etmesi gerekiyor. Çünkü salgın bitmedi ve tüm bu emekle ilmek ilmek işlenen mücadelenin sekteye uğramaması için vatandaşlarımızın gerekmedikçe sokağa çıkmaması gerekiyor. Emekler boşa gitmesin. O yüzden bir kez daha Balıkesirli hemşehrilerime ‘evde kal’ çağrısında bulunuyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu