GündemSporTürkiye Gündemi

Hasan Arat; “Maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım”

"Yabancı VAR’ın devreye girmesini olumlu karşılıyorum"

Hasan Arat; “Maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım”

“Yabancı VAR’ın devreye girmesini olumlu karşılıyorum”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu’nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Arat’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Başkanlık dönemindeki ilk bayramlaşma töreni olduğunu belirten Arat, sporcuların katılımıyla gerçekleşen törenden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Beşiktaş camiasının büyük bir aile olduğunu ve bu aileye layık olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

Hasan Arat Maclari Da Yabanci Hakemlerin Yonetmesi Lazim

Yabancı VAR hakemi uygulamasını olumlu karşıladığını belirten Arat, ancak Beşiktaş’ın yarın oynayacağı maç için yabancı VAR hakemi atanmadığını ve bu durumu eleştirdi. Arat, sezon sonuna kadar maçların yabancı hakemler tarafından yönetilmesi gerektiğini dile getirdi ve Türk futbolundaki hakem sorunlarını önemsedi.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile yaptıkları görüşmede, Beşiktaş’ın UEFA nezdinde kabul edilmesinin önemine vurgu yaptıklarını ve kulübün gelecek planları hakkında konuştuklarını açıkladı. Türk futbolundaki sıkıntıları ve TFF seçimlerini ele aldıklarını belirterek, TFF’nin demokratik bir seçimle yenilenmesi gerektiğini savundu.

TFF seçimlerinin devam ettiğini ve Salı günü yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında düşündükleri isimleri dile getireceklerini ifade etti. Arat, Beşiktaş’ın değerleri doğrultusunda hareket edeceklerini ve kulübünü en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı.

Halkbank seride 1-0 öne geçti

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu