Dünyadan Haberler

Hastaların Serumlarına Zehir Enjekte Etti!

Teksaslı bir doktorun, çalıştığı klinikteki hastaların serumlarına 'kalp durdurucu' zehir enjekte etmekten suçlu bulunmasıyla ilgili korkunç olaylar ortaya çıktı. İşte detaylar:

Hastaların Serumlarına Zehir Enjekte Etti!

Teksaslı bir doktorun, çalıştığı klinikteki hastaların serumlarına ‘kalp durdurucu’ zehir enjekte etmekten suçlu bulunmasıyla ilgili korkunç olaylar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Hastalara Zehirli Serum!

Tıp camiasını sarsan bir skandal, Teksas’ta bir doktorun hastaların serumlarına zehir enjekte ettiğinin ortaya çıkmasıyla patlak verdi. ABD medyası, bu doktoru “tıbbi terörist” olarak adlandırdı.

Suçlu Bulundu!

Mahkemede suçlu bulunan Dr. Raynaldo Ortiz, çalıştığı klinikteki hastaların serumlarına zehir enjekte etmekten 10 suçlamadan dolayı suçlu bulundu. Karar okunurken doktorun duygusuz bir şekilde davranması dikkat çekti.

Hastaların Serumlarına Zehir Enjekte Etti!
Dr. Raynaldo Ortiz

Kan Donduran Olay: Hastalar Kalp Krizi Geçiriyor

Ortiz’in uyguladığı zehirleme sonucunda birçok hasta kalp krizi geçirdi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, doktorun serum torbalarına zehir enjekte ettiği tespit edildi.

Disiplin Soruşturması Sonrası İntikam

Federal savcılar, Ortiz’in eylemlerinin, kendisine açılan disiplin soruşturmasına misilleme olarak gerçekleştirildiğini belirtti. Bu skandalın, hastanedeki diğer doktorları suçlamasıyla daha da derinleştiği ifade edildi.

Hapis Cezası Bekleniyor

Ortiz’in iki ila üç ay içinde hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. ABD medyası, doktorun geri kalan hayatını federal hapishanede geçirebileceğini iddia ediyor.

Hastaların Serumlarına Zehir Enjekte Etti!
13 Hasta Kalp Kri̇zi̇ Geçi̇rdi̇

 

Haber: Bülten

Genç Kalmak İçin 100 Gün Kabinde Kaldı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu