GündemTürkiye Gündemi

Hastanelik Olduran Kaza Kameralarda

Hastanelik olduran kaza kameralarda. Antalya’nın Manavgat ilçesinde ‘U’ dönüşü yapmaya hazırlanan ve kamyonetin arkadan çarpması sonucu yola fırlayan otomobile, motosiklet çarptı.

 

 

Hastanelik olduran kaza kameralarda. Kazada motosiklet sürücüsü yara aldı. Kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Otomobile arkadan çarpan kamyonetin sürücüsünün, durmayarak yoluna devam etti.

Kazada Yara Aldı

Kaza; Çağlayan Mahallesi Hastane Caddesi’nde meydana geldi. Kavşaktan U dönüşü yapan Tuncer Özen’in kullandığı 07 YSF 03 plakalı otomobili seyir halindeydi. Sürücüsü belli olmayan bir kamyonet arkadan çarptı. Yola çıkış yapan otomobile ise bu sırada Kamil Yılmaz’ın kullandığı 07 BBD 454 plakalı motosiklet çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüse 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Ekipler olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürdü.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Kaza anı yol kenarında bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Görüntülerde motosikletin çarptığı otomobilin, kavşağa gelerek U dönüşü yapmak için karşı şeridin boşalmasını beklediği, arkadan gelen kamyonetin bekleyen otomobile arkadan çarparak yola çıkmasına neden olduğu, yola çıkan otomobile de motosikletin arkadan çarptığı belirlendi. Kazaya neden olan kamyonet sürücüsünün kazanın ardından beklemeden yoluna devam etmesi de görüntülere yansıdı.

 

Daha fazla haber için tıklayın…

 

 

Antalya Hakkında

Antalya, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık beşinci şehridir.Ayrıca 2022 sonu itibarıyla il nüfusu 2.688.004’dür. Özellikle yaz aylarında turist sayısı artar. Türkiye’de “turizmin başkenti” olarak görülmektedir. Şehrin yüzölçümü 20.177 km2dir. İlde km2ye 130 kişi düşmektedir. En kalabalık ilçesi 2021 yılı itibarıyla 591.895 kişiyle Kepez ilçesidir. Nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçe ise km2 başına 5429 kişi ile Muratpaşa ilçesidir. Bununla beraber 19 ilçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 914 mahalle bulunmaktadır.

Tamamı Akdeniz Bölgesi’nin batısında yer alır ve Antalya Körfezi’yle Batı Torosların arasında kurulmuştur. Yüzölçümü bakımından Türkiye’nin beşinci büyük ilidir. Güneyinde Akdeniz, batısında Muğla, kuzeyinde Burdur ve Isparta, kuzeydoğusunda Konya, doğusunda ise Karaman ve Mersin illeri vardır.

Antalya şehri, 1980 yılından sonra uygun iklim koşulları ve turizm etkinlikleri nedeniyle hızla gelişmiş ve buna paralel olarak il de günümüzde Türkiye’nin en kalabalık beşinci ili olmuştur. Antalya’da ekonomik hayat büyük oranda ticaret, tarım ve turizme dayalıdır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu