Gündemİlçe Haberleri

Havran Nüfus Müdürlüğünden Türkiye Rekoru

Balıkesir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Türkiye genelinde yapılan işlemler arasında 18-22 Aralık tarihleri arasında en fazla işlemi gerçekleştiren Havran İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli Zafer Uludaşdemir'i özel bir törenle ödüllendirdi.

Havran Nüfus Müdürlüğünden Türkiye Rekoru

Havran Nufus Mudurlugunden Turkiye Rekoru 1
Havran Nüfus Müdürlüğünden Türkiye Rekoru

En Yüksek İşlem Sayısı Havran’ın

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan’ın tebrikleri ve hediyeleri, Balıkesir İl Müdürü Mahmut Keçeci tarafından kendisine takdim edildi. Bu özel an, Balıkesir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle gerçekleşti. Havran İlçe Nüfus Müdürlüğü personeli Zafer Uludaşdemir, Türkiye genelinde en yüksek işlem sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü İbrahim Taşyapan, Uludaşdemir’i tebrik ederek başarı belgesi ve özel bir hediye takdim etti.

“Kendisini ve tüm ekibi gönülden tebrik ediyorum”

Balıkesir İl Müdürü Mahmut Keçeci, törende yaptığı konuşmada, “Zafer Uludaşdemir’in gösterdiği üstün performans, profesyonellik ve özveri, sadece kendisinin değil, aynı zamanda Havran İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün başarısını da temsil ediyor. Bu tür örnek personeller, kurumumuzun başarısına önemli katkılarda bulunuyor. Kendisini ve tüm ekibi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Havran’da Galibiyet Mücadelesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu