Gündemİlçe Haberleri

HAVRAN’A VEFA ZİYARETİ

Havran’da 2011 ve 2012 yılları arasında Kaymakam olarak görev yapan İstanbul Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, ilçeyi ziyaret ederek Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile bir araya geldi.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret eden eski Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan, ilçenin her geçen gün daha da güzelleştiğini belirtti. 2011 ve 2012 yılları arasında Havran Kaymakamı olarak görev yapan Mustafa Eldivan’ı misafir eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve eşi Aliye Ersoy, konuklarını kent müzesinde ağırladı.

MÜZEYİ GEZDİLER

Kaymakam Mustafa Eldivan ve ailesi Kent Müzesini gezerek Kent müzesi yetkilisi Arkeolog Burçin Armutovalı’dan bilgiler aldı. Kaymakam Mustafa Eldivan, ‘Havran’da kısa bir süre görev yaptım ancak Havran halkı ile çok güzel gönül bağımız oluştu. Havran gerek Devlet gerekse yerel yatırımlar ile gelişim aşamasında olan bir ilçemiz. Havran Belediye Başkanımızın da çalışmalarını büyük bir beğeni ile izliyorum. Havran her geçen gün daha da gelişiyor ve güzelleşiyor’ ifadelerini kullandı.

ERSOY ‘’MUTLULUK DUYDUM’’

Kaymakam Eldivan’ ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, ‘Sayın Kaymakamımız ile İl Genel Meclis Üyesi görevimde iken uyum içinde çalıştık. Başarılı bir mülkü amirimizi tekrar ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duydum. Bundan sonraki yaşamında sağlık,huzur ve başarılar diliyorum’ şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu