GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSporTürkiye Gündemi

Havran’da Deve Gösterileri Coşkuyla İzlendi

Havran’da Deve Gösterileri Coşkuyla İzlendi

 

Havran’da 6. geleneksel folklorik deve gösterisi coşkusu yaşandı. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’un ilçe halkının istekleri doğrultusunda önem verdiği folklorik deve gösterilerine aileler katılım gösterdi.

 

Başkan Ersoy’a Aile Boyu Teşekkür

 

Belediye Başkanı Emin Ersoy’un himayesinde öncekigün düzenlenen ve Ege bölgesindeki il ve ilçelerden binlerce kişinin katıldığı 6. Geleneksel folklorik deve gösterisi büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Tribünlerin tıka basa dolduğu gösteride, binlerce güreşsever güreş alanında güzel hava ve folklorik deve gösterisinin tadını çıkardı. Ailece güreş alanını dolduran vatandaşları, “çoluk çocuk katılabildiğimiz böyle bir deve güreşi etkinliği başka yerde yok. Bu nedenle başkanımız Emin Ersoy’u kutluyor ve teşekkür ediyoruz ”dediler.

Aw548825 03
 

160 Deve Gösterileriyle İlçeye Renk Kattı

 

Deve güreşlerine Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Kaymakamı Enver Özderin, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Eski Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Oda Başkanları katıldı. 160 devenin gösteri yaptığı etkinliklerde kupa maçları ise kıran kırana geçti. Galip gelen deve sahiplerine hediyeler takdim edildi. Nursima Akyürek

Aw548825 04
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu