Gündemİlçe Haberleri

Hayvancılık Bilgi Yarışması Heyecanı

Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAYKOOP), 20. kuruluş yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Birlik, düzenlediği etkinliklerle üreticilere ve hayvancılık sektörüne değer katmayı hedefledi.

Hayvancılık Bilgi Yarışması Heyecanı

Hayvancilik Bilgi Yarismasi Heyecani 1

Protokol Konuşmaları ve Sektöre Yönelik Vizyon Belirlemesi

HAYKOOP’un 20. kuruluş yılı etkinlikleri, bir dizi protokol konuşması ile başladı. Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, yaptığı konuşmada, 42 bin üreticiyi temsilen 18 birliğin birleşmesiyle oluşan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen yer tahsis işlemleri ve Birlikler A.Ş projesi gibi önemli gelişmeleri paylaştı. Alkan, bu birleşmenin ve projelerin, üreticileri desteklemek adına hayvancılık sektöründe önemli bir dayanışma örneği sunduğunu vurgulayarak, birlik ve kooperatiflerin rolünün altını çizdi.

Hayvancilik Bilgi Yarismasi Heyecani 2

Tarım ve Hayvancılık Söyleşisi

Etkinlik kapsamında düzenlenen tarım ve hayvancılık söyleşisi, sektörde deneyim sahibi isimlerin bir araya gelmesine olanak tanıdı. Katılımcılar, sektördeki güncel gelişmeleri, sorunları ve çözüm önerilerini ele aldıkları bu platformda, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular.

Hayvancilik Bilgi Yarismasi Heyecani 3

Hayvancılık Bilgi Yarışması İl Finali

Birlik, etkinliklerin en heyecan verici bölümlerinden birini Hayvancılık Bilgi Yarışması İl Finali ile gerçekleştirdi. Üreticiler arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışmada birinci olan üretici, gebe düve ile ödüllendirildi. Dereceye giren diğer yarışmacılara da özel ödüller takdim edilerek, bilgi ve tecrübenin ödüllendirildiği anlamlı bir finalle program son buldu.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu HAYKOOP’un 20. Yıl Etkinliklerine Katıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu