GündemTürkiye Gündemi

Hız Yapan Motosiklet Kontrolden Çıktı ! Metrelerce Sürüklendi

 Hız Yapan Motosiklet Kontrolden Çıktı ! Metrelerce Sürüklendi. Hız yapan bir motosikletli, motorun hâkimiyetini kaybetti. Metrelerce sürüklendi. Başka araçlara çarparak durabilen motosikletin sürücüsü ağır yara aldı.

Hız Yapan Motosiklet Kontrolden Çıktı ! Metrelerce Sürüklendi

 

Hiz Yapan Motosiklet Kontrolden Cikti Metrelerce Suruklendi 1

 

Arkadaşıyla Hız Yapıyordu

Olay, İstanbul Kartal ilçesi, Turgut Özal Bulvarı Maltepe istikametinde meydana geldi. İddiaya göre ismi ve motorunun plakası öğrenilemeyen sürücü diğer motorcu arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde ilerliyordu. Kullandığı motosikletin hâkimiyetini kaybetti. Ardından motosikletle birlikte sürüklenmeye başladı.

 

Hiz Yapan Motosiklet Kontrolden Cikti Metrelerce Suruklendi 2

 

Başka Araca Çarparak Durdu

Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgilere göre yaklaşık 100 metre sürüklenen genç sağ şeritteki park halindeki araçlara çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yerde yatan genç motosikletliye çevredeki diğer sürücüler yardım etmeye çalıştı. Yine çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve ambulans geldi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde yatan genci Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne götürdü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Hiz Yapan Motosiklet Kontrolden Cikti Metrelerce Suruklendi 4

 

“Aracın altına girdi”

Olayı gören çevredeki vatandaşlardan Yılmaz Ayın’da gördüklerini anlattı. İHA’ya konuşan Ayın,  “Şurada karşıda oturuyorduk. Motorcu arkadaş geliyordu, bir anda kaydı ve motorun üzerinden düştü. Aracın altına girdi. Motor da 100 metreye yakın sürüklendi. Ben bile olayın etkisinden çıkamadım. Umarım arkadaş kurtulur” dedi.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu