Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İbrahim Palaz Gönen Belediye Başkanlığına Seçildi

Mazbatasını Aldı ve Vatandaşlara Teşekkür Etti

İbrahim Palaz Gönen Belediye Başkanlığına Seçildi

Mazbatasını Aldı ve Vatandaşlara Teşekkür Etti

Balıkesir’in Gönen ilçesinde CHP’den ikinci kez belediye başkanı seçilen İbrahim Palaz, mazbatasını aldıktan sonra hemşehrilerine teşekkür etti. Palaz, Gönen halkını sevdiğini ve onlarla birlikte hareket etmek istediğini belirtti.

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde İbrahim Palaz, yüzde 50.67’lik oy oranıyla toplam 25 bin 466 oy alarak ikinci kez Gönen Belediye Başkanı seçildi. Palaz ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını aldılar.

Ibrahim Palaz Gonen Belediye Baskanligina Secildi 1

Mazbatasını alırken kısa bir açıklama yapan Palaz, seçim sürecinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle hemşehrilerine huzur ve rahatlık sağlamak istediklerini ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın adaletli bir hizmet anlayışı sergileyeceğine inandığını belirten Palaz, seçim sürecinde alamadıkları hizmeti bundan sonra talep edeceklerini dile getirdi.

Ibrahim Palaz Gonen Belediye Baskanligina Secildi 2

Palaz, Gönen halkının belediye hizmetlerinden memnuniyetsiz olduğunu ve bundan sonra yapılması gereken işlerin gerçekleştirilmesini istediklerini söyledi. Hemşehrilerine teşekkür eden Palaz, onların fikirleri doğrultusunda hareket edeceğini vurguladı. Mazbatasını aldıktan sonra Gönen Belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Palaz, halkla birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık mazbatasını aldı

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu