Gündemİlçe Haberleri

‘‘İFTAR SOFRALARI HALKLA ANLAM KAZANIYOR’’

Vali Ersin Yazıcı, Bigadiç’in Işıklar Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Vali Yazıcı ‘‘Benim için büyük öneme sahip olan iftar sofraları halkımızla birlikte ayrı bir anlam kazanıyor’’ dedi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı Bigadiç ilçesinde düzenlenen iftara katıldı. Işıklar mahallesinde düzenlenen iftar programında Devlet ve millet el ele vurgusu yapıldı. Vali Yazıcı’nın ilçelerde düzenlenen iftar programları ile halkla buluşmaya devam edeceği öğrenildi.

‘GÖREVİMİZ ÇÖZÜM ÜRETMEK’

Vali Yazıcı, “Devlet millet el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerlidir. Onların sıkıntılarına çözüm üretmek ve düşüncelerini değerlendirmek bizim görevimizdir.” Dedi. Yazıcı konuşmasını şöyle sürdürdü:“İlimizde, ilçelerimizde, mahallelerimizde de güzel bir şekilde iftar programlarını sürdürüyoruz. Halkımızla bir arada oruç açmak hem onlara hem de bize mutluluk veriyor. Allah birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. Her şeyden önce bu güzel insanların buraya teşrif etmesi buraya daha bir güzellik verdi. Benim için büyük öneme sahip olan iftar sofrası bugün halkımızla birlikte ayrı bir anlam kazandı. Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Bu vesile ile emeği geçen, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Düzenlenen İftar yemeğine, Vali Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve Işıklar mahallesi sakinleri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu