Gündemİlçe Haberleri

İkisi de 17 Yaşında Evlendiler Evlendikleri Gün Küstüler

Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga eden ailesinden kaçan çocuk gelin geri döndü.

İkisi de 17 Yaşında Evlendiler Evlendikleri Gün Küstüler

Balikesirde 17 Yasindaki Cocuk Gelin Cocuk Damada Geri Dondu 1
İkisi De 17 Yaşında Evlendiler Evlendikleri Gün Küstüler

Balıkesir’de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2’nci günü kavga eden ailesinden kaçan çocuk gelin geri döndü. 17 yaşındaki O.K. ve D.K., ailelerinin onayı ile 2023 yazında dünyaevine girdi. Ancak, düğünlerini planladıkları Ekim ayında yaşanan olaylar, çocuk gelin skandalını beraberinde getirdi.

Düğün Günü Huzur Kaçtı

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde düğünlerini gerçekleştirmeye hazırlanan genç çiftin düğünü, ikinci gününde bir takı kriziyle karşılaştı. Damadın memleketi olan Susurluk’ta, aileler arasında takılan altınların bölümü konusunda yaşanan anlaşmazlık, düğünün huzurunu kaçırdı. Damadın ailesi, takılan altınların bir kısmını alınca, gelin tarafıyla anlaşmazlık yaşandı.

“Bu kız satılıktır” Mesajı

Husumet, sadece takılarla sınırlı kalmadı. Damat O.K., ailesinin çocuk gelini sürekli maddi konularla suçladığını iddia etti. Kızın babası ise daha önce sosyal medya üzerinden çocuğunu satışa çıkardığı iddialarıyla gündeme gelmişti. 17 yaşındaki kızın babasının, 13 yaşındayken sosyal medyada paylaştığı “Bu kız satılıktır” mesajı, olayın daha da karmaşık bir hal almasına neden oldu.

Çocuk Gelin, Aile Arasındaki Sorunları Geride Bıraktı

D.K., yaşananlar üzerine Kütahya’da yaşayan kocası ve ailesine geri döndü. Genç çocuk gelin, olayları anlık sinirle yaşananlar olarak nitelendirerek, “Geri geldim. Her şey eskide kaldı. Her şey bir anlık sinirdi ve şimdi geleceğimize bakıyoruz. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Kocası O.K. da karısını sevdiğini, birlikte mutlu olduklarını vurguladı.

Çocuğunu Satmaya Çalıştı

Olaylar, kızın babasının sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak kızını satmaya çalıştığı iddialarıyla daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Bu durum, savcılığın harekete geçmesine neden oldu.

Bülten

Balıkesir’in Gelenekleri İzinde: Gelin Alayı

İkisi de 17 Yaşında Evlendiler Evlendikleri Gün Küstüler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu