Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İLÇELERDE CANBEY RÜZGARI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ilçeleri ziyaret etti. Belediye Başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Vekil Canbey,Ömer Halisdemir futbol turnuvasında başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Bayram boyunca ve sonrasında vatandaşlarla buluşmaya devam etti. Bayram’da Edremit, Burhaniye, Havran, Gömeç, Balya, İvrindi ve Erdek Teşkilatları ile bayramlaşan Canbey bayram boyunca ve sonrasında birçok köy hayrına ve programa katıldı ve vatandaşlarla selamlaştı.

İVRİNDİ’DE DEMİRCİLER CAMİ AÇILDI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Büyükyenice Mahallesi’nde düzenlenen İvrindi’nin mahallelerinin futbol takımlarının yer aldığı turnuvanın açılışını yaptı ve Büyükyenicespor ile Haydarspor arasında oynanan açılış maçını izledi. Samimi ve eğlenceli ortamda gerçekleşen turnuva açılışında Canbey sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi ve penaltı atışı yaptı. İvrindi Demirciler Mahallesi Camii’nin açılışı AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in katılımıyla ibadete açıldı. Civar mahallelerden vatandaşların da katıldığı açılışta Milletvekili Canbey vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve mahalle muhtarı ile mahalleyi gezen AK Parti Milletvekili Canbey, mahallenin eksikleriyle alakalı bilgiler alarak yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

GEBEÇINAR’DA YAĞMUR DUASI

Balıkesir’de gelenekselleşen ve yazın kırsal mahallelerde sosyal hayatı da geliştiren yağmur duası ve mahalle hayrı İvrindi Gebeçınar’da AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in katılımıyla gerçekleşti. Gebeçınar mahallesindeki hayırda vatandaşlarla bir araya gelen Canbey ve Belediye Başkanı mahallenin ihtiyaçlarına yönelik bilgiler alarak, Gençlerin çim saha talebiyle ilgili saha alanında incelemeler yaptı.

Erdek’te kiraz topladı

Erdek’te Teşkilat bayramlaşmasına katılan Canbey, Ballıpınar Mahallesi’ni ziyaret ettik. Bayramlaşma ve selamlaşmanın ardından köylüler ve teşkilat mensupları ile birlikte kiraz bahçesine giden Canbey, dünyaca ünlü Ballıpınar kirazlarından topladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu