GündemSpor

İlkay Gündoğan Yeni Sezonun İlk Transferi

İlkay Gündoğan yeni sezonun ilk transferi. Dursunbey’li İlkay Gündoğan İngiltere Premier Lig’de Manchester City forması giyiyor. Gündoğan sezon sonunda takımdan ayrılıyor. Gündoğan’ın hangi takımla anlaşacağı da merak konusu oldu.

 

İlkay Gündoğan yeni sezonun ilk transferi. İlkay Gündoğan sezon sonunda İngiliz takımı Manchester City’den ayrılmayı düşünüyor. Birçok kulübün gözdesi.

 

Dfg 5

 

Seçtiği Takım

 

İlkay Gündoğan kariyerine devam edeceği takımı seçti. Gündoğan sezon sonunda Barcelona’ya transfer olacak.

 

İlkay Gündoğan Barcelona’lı Oluyor

 

İspanyol basını İlkay Gündoğan’ın Barcelona forması giyeceği için çok mutlu olduğunu iletti. Bununla beraber yeni takımı için çok istekli olan Gündoğan’ın Barcelona takımına geçmesi için bir tek imzası kaldı.

 

Fgg 4

 

Türkiye Düşüncesi

 

Türkiye’nin de başaralı futbol takımı Galatasaray’ın Gündoğan’ a teklif götürdüğü iddialar arasındaydı. 32 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa’da devam etme kararı aldı. Cimbomun teklifine sıcak bakmadı.

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlkay Gündoğan Hakkında

Orta saha oyuncusu olan Gündoğan, Manchester City takımında forma giymektedir. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden Almanya’nın Gelsenkirchen kentine işçi olarak göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Ayrıca Türk Millî voleybolcu Naz Aydemir ile kuzendir.

Gündoğan 3 yaşında doğduğu şehrin takımı SV Gelsenkirchen-Hessler 06’in altyapısında forma giymeye başladı. Ayrıca 1998’de Schalke 04’ün altyapısına geçti, bir sezon orada geçirdikten sonra eski takımına geri döndü. 2004-05 arasında SSV Buer takımının altyapısında oynayan Gündoğan, daha sonra 2005’te uzun süre formasını giyeceği VfL Bochum takımına geçti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu