GündemEkonomi

İŞ ARAYANLAR BU HABER SİZİ İLGİLENDİRİYOR

Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Toplum Yararına Programlar kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından Temizlik Görevlisi alımları yapılacağını belirtirken, son başvuru tarihinin 14 Eylül Cuma olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘’100 Günlük İcraat Programı’nda ilan ettiği en önemli projelerden birini hayata geçirmek için uğraştıklarını belirten Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Balcı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağını dile getirdi. Müdür Balcı şu ifadeleri kullandı; ‘’ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın okul yaşamının huzuru, güvenliği ve sağlığı için el ele verdiğini belirterek çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almasının kaliteli eğitimin olmazsa olmaz bir parçası olduğunun bilinciyle ilimiz genelindeki okullarda görevlendirilmek üzere Toplum Yararına Programlar kapsamında Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek’’

SON BAŞVURU TARİHİ 14 EYLÜL

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan personel alımı için başvuruların dün itibariyle başladığını söyleyen Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Nazım Balcı, ‘’ 10 Eylül Pazartesi günü başlayan başvurular, 14 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek olup, 5 günlük bir başvuru süreci olacak. İş arayan vatandaşlarımız ellerini çabuk tutsunlar’’ dedi.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Toplum Yararına Programlara başvuruda bulunmak isteyenlerin yapması gerekenlerden bahseden İŞKUR İl Müdürü Nazım Balcı, Toplum Yararına Programlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların İŞKUR İl Müdürlüğü ile İŞKUR’un Bandırma ve Edremit Hizmet Merkezlerinden başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

650 KİŞİ ALINACAK

Balıkesir’de 650 kişiye iş imkanı sağlanacağını belirten Balcı, ‘’ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İŞKUR İl Müdürlüklerinin tüm kaynaklarıyla harekete geçti. Bakanlığımız tarafından Toplum Yararına Programlar kapsamında İŞKUR İl Müdürlüklerine önemli bir kaynak gönderildi. Bu kaynakla birlikte öncelikli olarak ilimizdeki okulların temizliğinde görevlendirilmek üzere 650 kişi 9 ay süreyle bu programlardan faydalandırılacak’’ ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu