Gündemİlçe Haberleri

İşçi Servisi Tırla Çarpıştı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 9 Kişi Yaralandı

İşçi Servisi Tırla Çarpıştı 3 Kişi Yaşamını Yitirdi 9 Kişi Yaralandı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, işçi servisi ile tırın çarpışması sonucu 3 kişi öldü, yaralanan 9 kişi hastaneye kaldırıldı.

Tavukhanelerden Fabrikalara Yola Çıkılmıştı

Tavukhanelerden fabrikalara götürülmek üzere tavuk yüklemesi yapan işçileri taşıyan Galip D. idaresindeki 10 AEM 464 plakalı minibüs, Bandırma-Çanakkale kara yolu Hıdır Mahallesi kavşağında İsmail D. yönetimindeki 46 ACS 581 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, sürücü Dinçer ile minibüsteki Hüsamettin S. ve Mehmet D. yaşamını yitirdi. İşçi servisindeki Barış D., Aydıner A., Hasan G., Yahya S., Engin D., Ersan E., Suriye uyruklu Abdurrahman Al A., Velid Al A. ve İbrahim El H. yaralandı. İtfaiye ve sağlık ekiplerince araçlardan çıkarılan yaralılar, Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vali Şıldak Olay Yerine Geldi

Kazanın ardından olay yerine gelen Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, yaralıların durumunu öğrenmek için gittiği Bandırma Devlet Hastanesinde yetkililerden bilgi aldı.

Açıklamada Bulunuldu

Burada gazetecilere açıklama yapan Şıldak, kazanın saat 22.30 sularında meydana geldiğini belirterek şöyle konuştu: “Maalesef iki vatandaşımız olay yerinde, bir vatandaşımız da hastaneye intikal ettikten sonra hayatını kaybetti. Dokuz da yaralımız var, dört yaralımızın kısmen durumu ağır ama hayati tehlike yönünde doktorlarımız bir yaralımızın hayati tehlike taşıdığını ifade ettiler. Diğer yaralılarımızın gerekli müdahaleleri yapıldı, hastaneye intikallerinde ekiplerimiz hızlı hareket etti. Hastanemizdeki bütün yaralılarımıza gerekli bütün tıbbi tedaviler uygulanıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum. Allah’tan rahmet diliyorum.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu