Görüntülü HaberlerGündemSporTürkiye Gündemi

İstanbulspor-Trabzonspor Maçının Ardından

İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karara tepki olarak takımını sahadan çekti

İstanbulspor-Trabzonspor Maçının Ardından

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan ve yarıda kalan maçla ilgili ev sahibi kulübün başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, “Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.” dedi.

Mac 1 1

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada, bordo-mavili takımı 2-1 öne geçiren golden önce Loshaj ile Mendy arasında Trabzonspor ceza sahası önünde yaşanan mücadele sonrasında Loshaj yerde kalmıştı. Hakem Ali Şansalan oyunu devam ettirmiş ve pozisyonun devamında bordo-mavili takım ikinci golünü atmıştı. VAR incelemesinin ardından da hakem Şansalan gol kararını vermişti.

Bu kararın ardından İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karara tepki olarak takımını sahadan çekmişti.

Mac 2 1

Başkan Sarıalioğlu, stat çıkışında yaptığı açıklamada, “Yapacak bir şey yok. Takdir kamuoyunun, herkese başarılar diliyoruz.” dedi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yaşananların üzüntü verici olduğunu söyledi.
Avcı, son zamanlarda Türk futbolu adına üzüntü verici olayların yaşandığını belirterek, “Sadece bugünle alakalı değil, genel olarak Türk futbolu adına üzüntü verici akşamlar yaşıyoruz. Son derece üzüntülüyüm bugün ve geçen haftalarda yaşadıklarımız üzüntü verici, bununla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.” diye konuştu.

Mac 3

“Birbirimize olan saygıyı kaybetmeyelim”

Ekibi ile beraber futbola katkı sağlamaya devam edeceklerini aktaran Avcı, şunları kaydetti:

“Ben ve ekibim sadece oyunun içinde kalmak, oyuncuyu geliştirmek, futbola katkı sağlamak için devam edeceğiz. Bence en önemlisi futbolun paydaşları olarak birbirimize olan saygıyı kaybetmeyelim. Birbirimize olan saygıyı daha da artırırsak, hoşgörülü olursak daha iyi şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.”

“Hepimiz üzüntü içerisindeyiz”

Gelecek maçlara odaklanacaklarını kaydeden Avcı, “Türkiye Futbol Federasyonunun vereceği karara bakacağız. Yarından itibaren hafta sonu oynanacak maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Futbolcularının da yaşananlardan dolayı üzüntülü olduğunu dile getiren Avcı, şöyle konuştu:
“Futbolcular da aynı şekilde üzgün, buna benzer bir konuşmayı soyunma odasında da yaptım. Bu, bizim konuşmakla değiştireceğimiz bir durum değil. Biz oyunun içini geliştirirsek bunda kalacağız. Bu durumla alakalı yorumlar yapmak bizim işimiz değil. Biz bunu değiştiremeyiz ki biz sadece oyunu güzelleştirirsek, doğru bir oyun oynatabilirsek, bulunduğumuz yere değer katabilirsek, oyuncularımıza değer katabilirsek bu beni mutlu edecek. Ben konunun bu tarafında kalacağım. Bugün bitti, yarın sabah cumartesi oynayacağımız maça odaklanacağız.”

Balıkesirspor’da Yeni Dönem Başlıyor!

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu